Gigi Becali a testat jucătorii şi staff-ul de la FCSB de Covid-19: „Toată lumea e negativă”

Gigi Becali vrea ca Liga 1 să reînceapă cât mai repede, iar în acest sens, jucătorii de la FCSB au fost testaţi deja pentru coronavirus. Alături de ei a fost testat şi staff-ul tehnic, cât şi personalul auxiliar.

10 apr. 2020, 13:05
Gigi Becali a testat jucătorii şi staff-ul de la FCSB de Covid-19: „Toată lumea e negativă”

Gigi Becali a anunţat că toate rezulatele au ieşit negative, însă ca o măsură de precauţie, testele vor mai fi făcute încă o dată. După aceea, jucătorii de la FCSB se vor pregăti pentru reluarea campionatului.  

„Eu am făcut testele şi toţi angajaţii şi toată lumea e negativă, dacă toată lumea e negativă, lasă-mă să-i bag în cantonament, să fac cantonament, antrenamente, nu? Vor mai fi testaţi încă o dată luni.

După urmează să facă antrenamente câte 6, 3 pe un teren, 3 pe altul ca să respectăm ordonanţele, o să facă 6 inşi, 3 serii de câte 6. Adică nu mai mult de 3 şi distanţare socială”, a declarat Becali pentru Telekom Sport. 

Răzvan Burleanu a anunțat când s-ar putea relua Liga 1

Competiția internă a fost oprită pe 12 martie. Federația Română de Fotbal a anunțat, astăzi, prin vocea lui Răzvan Burleanu, când și-ar dori să se reia campionatul.

„Fotbalul trebuie să-și desemneze câștigătorul pe teren. Nu vom susține înghețarea competițiilor. Primul obiectiv este sănătatea. Al doilea obiectiv este sustenabilitatea financiară. Cel de-al treilea obiectiv este ca orice decizie pe care suntem forțați să o luăm să producă cea mai mică nedreptate.

În momentul de față lucrăm pe mai multe scenarii de reluare graduală a competiției. 27 mai, 3 iunie sau 13 iunie. Totte competițiile se vor amâna până la începutul stării de urgență. Dacă vom începe pe 27 mai, vom putea comunica echipele participante în cupele europene, la UEFA, pe 28 iunie.

Dacă vom putea să începe pe 13 iunie, vom putea să comunicăm echipele pe 15 iulie. În momentul de față, termenul limită pe care-l avem comunicat dinspre UEFA este 30 iunie, vom vedea ce se va modifica”, a anunțat Burleanu la Pro X