Gigi Becali A TURBAT la POARTA ALBĂ. A sunat URGENT să afle ce se petrece la STEAUA

Gigi Becali a luat foc după ce Steaua a pierdut amicalul cu Ludogoreţ, scor 2-4, disputat, marti, in Anglia. Dacă înfrângerile din Elveţia, 1-2 cu Chiasso şi 2-5 cu Lugano nu l-au deranjat prea tare, Gigi Becali a făcut show după meciul cu campioana Bulgariei.

02 iul. 2014, 17:07
Gigi Becali A TURBAT la POARTA ALBĂ. A sunat URGENT să afle ce se petrece la STEAUA

Gigi Becali i-a sunat pe oamenii săi de încredere în această dimineaţă pentru a afla ce se petrece la Steaua, anunţă Fanatik.

„Bă, ce faceţi voi în meciurile astea? Jucaţi la pariuri pe banii mei? Eu vă plătesc obligaţiile salariale, vă dau până la ultimul ban, cu întârzieri sau neîntârzieri, iar voi vă bateţi joc de mine? Am înţeles să mâncaţi bătaie un meci , două, dar văd că voi mâncaţi bătaie la scor la foc automat. Spuneţi, mă, jucaţi la pariuri? Să ştiu şi eu despre ce e vorba!”, a izbucnit Gigi Becali de la Poarta Albă.

Reacţia lui Gigi Becali vine după ce unii dintre apropiaţii săi i-au băgat zile trecute în cap ipoteza jocului la pariuri: „Gigi, în meciurile amicale se joacă cel mai mult la pariuri, nimeni nu-i controlează prin cantonamente, iar jucătorii o pot face chiar şi fără ştirea antrenorului. Au fost şi sînt atîtea cazuri în meciurile amicale din cantonamente. În astea se fac cele mai mari nenorociri!”.