Gigi Becali, ACATIST la PAPĂ pentru IEŞIREA din PUŞCĂRIE

Gigi Becali are şanse mari să fie eliberat, marţi, când Tribunalul Constanţa judecă recursul DNA. Pe 6 martie, Tribunalul Medgidia a decis eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali.

31 mart. 2015, 08:30
Gigi Becali, ACATIST la PAPĂ pentru IEŞIREA din PUŞCĂRIE

Gigi Becali şi-a fixat deja prima vacanţă pe care o va face după eliberare. Latifundiarul va pleca la Vatican, unde va ține post și se va ruga intens, în semn de mulţumire pentru ascultarea rugilor sale, scrie Fanatik, care adaugă că familia lui Gigi Becali a trimis acatiste la Vatican pentru ziua de marţi, pentru ca finanţatorul Stelei să fie eliberat şi să scape de purgatoriul arestului, în care se află din 20 mai 2013.

„Gigi Becali s-a schimbat! Dorește să se dedice mai mult acestor activități religioase! Eu cred că s-a văzut destul de clar la TV că a vorbit numai de religie și doar tangențial de fotbal”, au precizat sursele autorizate din sânul familiei de machedoni. După plimbarea prin Roma, Gigi Becali va ajunge și la Muntele Athos, unde, cel mai probabil, va dona o sumă de bani clericilor din Grecia.

„Gigi Becali a promis că îi va ajuta cât va putea el pe toţi oamenii, indiferent de religie. De mult timp are în gând să efectueze un gest caritabil şi către Vatican. Chiar vrea să ajungă cu familia lui să viziteze şi locul unde Papa îşi desfăşoară activitatea. Mereu cînd îl vede pe acest om la televizor, se uită cu atenţie la el”, a dezvăluit un apropiat al lui Gigi Becali.

Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013 la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar în timpul în care a stat după gratii a scris două cărţi şi a muncit la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, acestea fiind şi argumentele în favoarea eliberării sale condiţionate.