Gigi Becali, achiziţii de lux făcute direct din Anglia. Patronul FCSB, dezlănţuit: „A dat o avere!”

Gigi Becali, 61 de ani, nu se uită la bani atunci când vine vorba despre imaginea sa. Patronul celor de la FCSB plăteşte sume impresionante de bani şi pe articolele vestimentar, dezvăluie consultantul de imagine Cezar Ionaşcu.

08 iun. 2020, 14:42
Gigi Becali, achiziţii de lux făcute direct din Anglia. Patronul FCSB, dezlănţuit: „A dat o avere!”

Cezar Ionaşcu a dezvăluit că Gigi Becali obişnuieşte să îşi cumpere costume din Marea Britanie, în schimbul unor sume impresionante.

Gigi Becali va lua foc dacă vede asta! Imagini-bombă cu fiica cea mică a milionarului din Pipera şi noul ei iubit FOTO

„Sunt costume din Marea Britanie pe care a dat o avere. Şi ştiu şi adresele. Am fost acolo. Am întrebat: cunoşti pe cineva din România? Da, avem un mare client, care face cumpărături între 25.000 şi 50.000 sau 100.000 de euro o dată!”, a dezvăluit consultantul de imagine Cezar Ionaşcu la Look Plus.

Bombă în showbiz! Alexandra Becali s-a combinat cu fiul unui milionar controversat!

„Deci hainele de pe el, lăsând la o parte că nu ştie să le poarte cel mai bine… Cine l-a îndrumat să se îmbrace aşa a făcut foarte corect. Gigi Becali are o garderobă funcţională la nivel… Nu am mai văzut alta în România, rar de tot! Smochingurile sunt foarte corecte. Stilul lui vestimentar se remarcă peste tot. Şi nu este vorba doar despre costume”, a adăugat Cezar Ionaşcu.

Teodora Becali, super sexy în costum de baie. Unde îşi petrece luna de miere fiica lui Gigi Becali FOTO

Cezar Ionaşcu a vorbit şi despre stilul vestimentar al selecţionerului echipei naţionale a României: „Mirel Rădoi dacă a avut un bun profesor, apropo de haine, l-a avut pe Gigi Becali. E un elev al lui Gigi Becali”.