Gigi Becali, reclamat pentru discriminare de o PRM-istă. Reacţia deputatului: E o femeie de doi lei

Gigi Becali va fi judecat pentru discriminarea femeilor. Ancuţa Cârcu, o tânără din PRM, i-a făcut reclamaţie deputatului PNL la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, acuzându-l că jigneşte femeile şi le aduce prejudicii de imagine. Becali va fi citat la audieri  în urma petiţiei depuse de PRMi-stă, însă politicianul nu dă doi bani pe demersul acesteia.

01 feb. 2013, 11:01

Ancuţa Cârcu, membră în partidul lui Vadim Tudor, care conduce şi un ONG anti-discriminare, a depus o petiţie împotriva lui Becali.

Gigi Becali a adresat unor doamne cuvinte ca ,,proastă”, ,,idioată”, ,,tâmpită” în spaţiul public, jigniri care aduc prejudicii de imagine şi morale tuturor femeilor din România”, a scris tânăra politiciană în plângerea depusă la Consiliul pentru Combaterea Discriminării.

Este o femeie de doi lei. Dacă îmi trimit citaţie o iau şi mă duc cu ea la toaletă. Nu mă cheamă pe mine nimeni pentru o femeie de doi lei„, a reacţionat Gigi Becali. „Pentru mine femeia e sfinţenie. Femeia înseamnă Maica Domnului care l-a născut pe Hristos. Când una e idioată, îi spun că e idioată şi gata!”, a completat Becali, la România TV.

Credeţi că femeia asta cu ţâţele pe afară mă poate pune pe mine pe drumuri? Femeile cu ţâţele scose sunt femeile care îl slujesc pe Satana„, a mai spus revoltat Becali.

Becali va primi o citaţie la audieri în cadrul Consiliului pentru combaterea discriminării şi riscă o amendă de 8000 de lei. 

„Avem o plângere depusă împotrivă Domnului Becali, o plângere care se referă la un comportament şi un limbaj presupus discriminatoriu faţă de femei. Se va executa procedura legală de citare a părţilor”, a declarat Csaba Asztalos, preşedinte CNCD.

George Becali nu se află la primul conflict cu Ancuţa Cârcu, cunoscută ca fiind „femeia cu cei mai mari sâni din politică”.

„Am fost în partidul domnului Becali ca imaginea PNG în judeţul Bistriţa. Când m-a văzut prima dată a zis: Luaţi-o pe asta de aici, este o ispită, mă fac de râs.”, a mărturisit Ancuţa Cârcu la România TV.