Gigi Becali, adus la Tribunalul Bucureşti unde se judecă cererea de suspendare a pedepsei VIDEO

Gigi Becali a ajuns, luni dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti unde se va judeca cererea sa de întrerupere a pedepsei pentru trei luni. Judecătorii au decis ca procesul să fie amânat până la ora 12.00, pentru ca procurorul să poată studia dosarul.

17 iun. 2013, 06:16
Gigi Becali, adus la Tribunalul Bucureşti unde se judecă cererea de suspendare a pedepsei VIDEO

În cererea de întrerupere a pedepsei Becali invocă faptul că vrea să-şi pună la punct afacerile. În plus, el spune că echipa de fotbal Steaua este apreciată la nivel internaţional, iar peste patru milioane de suporteri ar avea de suferit dacă echipa nu ar mai exista, potrivit România TV. De aceea, latifundiarul spune că trebuie să fie pun în libertate pentru a asigura finanţele necesare pregătirii următoarelor meciuri ale Stelei.

De asemenea, Gigi Becali pretindea că este unicul întreţinător al familiei. Judecătorii au cerut anchetă socială la palatul lui Becali, moment în care latifundiarul a spus că nu vrea să-şi expună copiii.  Până la lamurirea cazului, procesul a fost întrerupt şi se va relua la ora 12.00.

Avocaţii omului de afaceri au cerut ca şedinţa să fie secretă, însă judecătorii au decis ca procesul să rămână public. 

Luni este prima ieşire a lui Becali din Penitenciarul Jilava. Magistraţii vor hotărî dacă vor admite sau nu cererea de întrerupere a pedepsei pentru trei luni de zile.

În 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.

CITEŞTE ŞI Cum arată celula în care Becali îşi va putea petrece următorii 3 ani. Ce condiţii îl aşteaptă VIDEO