Gigi Becali ameninţă din nou că renunţă la FCSB. „Ia-o, Talpane, și du-te cu ea!”

Gigi Becali a declarat din nou că este dispus să renunțe la FCSB în cazul în care va fi nevoit să scoată bani din buzunarul său pentru a acoperi cheltuielile echipei. Ba, mai mult, este dispus să îi cedeze echipa chiar și lui Florin Talpan.

05 apr. 2022, 10:11
Gigi Becali ameninţă din nou că renunţă la FCSB. „Ia-o, Talpane, și du-te cu ea!”
Gigi Becali ameninţă din nou că renunţă la FCSB

Gigi Becali ameninţă din nou că renunţă la FCSB. Patronul clubului din Berceni este dezamăgit de evoluţiile jucătorilor în schimbul cărora vrea să obțină sume importante de bani. Florinel Coman, Florin Tănase şi Andrei Cordea au fost criticaţi dur de Gigi Becali după eşecul cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali ameninţă din nou că renunţă la FCSB. „Ia-o, Talpane, și du-te cu ea!”

Gigi Becali a avut o intervenţue dură la Pro Arena, arătându-se dispus să îi cedeze echipa chiar și lui Florin Talpan! „Lupta cum o văd, ce o vrea Dumnezeu, normal campionatul e pierdut. O să vedeți și apropo de bani și de astea, eu încet încet, retragerea. Doar nu o să dau banii mei la fotbal, nu dau. Să vedem care e situația, cum va fi, ce va fi. Banii mei nu îi mai dau, pot să dau un milion, două milioae, dar e mult, dacă dau atât un an, doi, iar după trebuie să dau din buzunar, la revedere, ia-o Talpane și du-te cu ea! Du-te la CSA, la armată, la ce vrei tu! Banii mei nu îi mai dau”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali anunță lovitura decisivă pentru clubul Armatei. „Nu vor mai avea voie să se cheme Steaua, se vor numi CSA!”

„Ce, eu sunt idiot? „Băi, Gigi Becali dă tu bani, că tu trebuie să dai bani, că tu ești prostul. Și uite, Cârțu ia de la Craiova, uite, Petrea ia salariu. Uite, Gigi, tu le dai salarii la toți și ei vin și te ceartă, că la fotbal trebuie să dai tu, prostule, banii și să vină altul să comande!”. Eu nu sunt prost, eu nu dau banii, să vină să dea altcineva, eu stau la fotbal cât câștig bani, dacă pierd bani, de fapt, la revedere, luați-o! Nu scrie decât idiot pe lumea asta să dai 3-4 milioane și să îi pierzi”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, anunţ radical despre FCSB. „Eu bani nu mai risc deloc. Vând tot, tot ce e de vânzare vând imediat!”