Gigi Becali, anunţ BOMBĂ după ce a pierdut numele STEAUA. Cum se va numi ECHIPA

Gigi Becali a declarat că decizia Curţii de Apel prin care i se interzice folosirea numelui Steaua Bucureşti nu l-a afectat, chiar dacă speră să întoarcă sentinţa la ICCJ.

22 dec. 2016, 09:49
Gigi Becali, anunţ BOMBĂ după ce a pierdut numele STEAUA. Cum se va numi ECHIPA

Gigi Becali spune că dacă decizia va deveni definitivă va folosi denumirea FCSB, pe care o va traduce în Fotbal Club Sportiv Becali.

Marius Lăcatuş, prima reacţie după ce Gigi Becali a pierdut procesul pentru numele Steaua

„Dacă sunt sănătos şi familia mea este sănătoasă, primesc liniştit toate lucrurile lumeşti. Ce credeţi, mi-a făcut mie vreun rău? Nu. A făcut rău României, a făcut rău suporterilor. Ce rău îmi face mie că schimb numele? În România, nu te ataşezi nimic. În România, e totul numai după ureche şi după vânt.

Există o judecătoare la Curtea de Apel căreia i-am făcut eu plângere penală într-un schimb de terenuri. Ori au intervenit serviciile militare şi cu ei nu te pui, cu FBI, CIA. Mai avem recurs. Dacă e definitivă şi îmi spune că trebuie să-l schimb, îl schimb… FCSB. Adică Fotbal Club Sportiv Becali. Şi tot nu schimb marca.

Nu mă afectează cu nimic, pentru că nu numele e problema mea. Pentru mine e şi o provocare ca să vedem noi dacă spiritul românesc este împotriva legii sau e cu adevărul, cu Becali. Atunci se va demonstra dragostea românilor pentru mine.

Întrebat dacă decizia îi va îndepărta pe fani: O să vedem. Asta vreau să văd. Aduceţi-vă aminte de Urziceni, când a adus 20.000 de oameni. Cine era Urziceni? La fotbal dacă ai performanţă, ai suporteri. Dacă faci performanţă le aduci pe Chelsea, pe Real sau pe Barcelona. Sigla este o bucată de cârpă, dar numele nu mai este chiar aşa. Aici este vorba de brand.

Gigi Becali a pierdut în INSTANŢĂ numele STEAUA. Decizie ŞOC dată de INSATNŢĂ

Puteţi să faceţi câte instanţe vreţi, că nu ne interesează. Pe mine nu mă poate învinge nimeni. Nu îmi e frică de nimic, orice s-ar întâmpla. În ţara mea nu pot să am niciodată siguranţa dreptăţii. E un speech care habar nu are, îl manipulează ăia. Ce vină are Marius Lăcătuş? S-a dus şi el să câştige o pâine. Probabil i-au dat nişte avantaje. Bumbescu, da, venea la mine şi cerşea bani”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.