Gigi Becali, ANUNŢ FABULOS după FCSB-LAZIO 1-0

Gigi Becali a comentat la cald victoria obţinută de FCSB în Europa League, 1-0 cu Lazio, şi a făcut un anunţ spectaculos.

15 feb. 2018, 22:13
Gigi Becali, ANUNŢ FABULOS după FCSB-LAZIO 1-0

Gigi Becali a rămas impresionat de maniera de joc a echipei sale, dar şi de prestaţia lui Dragoş Nedelcu.

„Tot timpul ai speranţe, crezi! Aveam speranţe, dar nu mă aşteptam să dominăm, că avem ocazii clare, să facem presing şi să stăm în terenul lor în minutul 85. Mă aşteptam să câştigăm, dar nu să jucăm aşa. Asta în condiţiile în care Budescu nu a fost în forma lui bună, deşi a dat pasă de gol. Normal că e cel mai bun joc, dar ţineţi cont că suntem după doar trei meciuri. Acum, la 2-1 eşti calificat. Cred în calificare! Luaţi ocaziile, vedeţi cine a avut ocazii mai mari. A fost şansă, bun, dar luaţi jocul. Am fost primii la minge, mingea a stat numai la noi”, a spus Gigi Becali.

FCSB – LAZIO 1-0 în prima manşă din 16-imile de finală ale EUROPA LEAGUE. Gol Gnohere VIDEO

„Mi-au plăcut fundaşii centrali, Nedelcu şi Man. Vlad ne-a salvat, dar, dacă e să remarc un jucător, îl remarc pe Nedelcu. Vreau să-l remarc neapărat”, a mai declarat Gigi Becali, înainte să afle de absenţa lui Pintilii la returul de pe „Olimpico”: „De ce nu-l avem pe Pintilii la retur? Ah, e suspendat! Mai e o problemă că nu-l avem pe Pintilii? Marcăm şi acolo, avem prima şansă!”.