Gigi Becali, ANUNŢ-ŞOC. Ce decizie a luat înainte de meciul Hermannstadt – FCSB din CUPA ROMÂNIEI. Cum arată terenul FOTO

Gigi Becali este gata pentru un gest radical după ce FRF a refuzat să amâne meciul Hermannstadt - FCSB, programat, miercuri, de la 18:30, în sferturile de finală ale Cupei României.

27 feb. 2018, 11:13
Gigi Becali, ANUNŢ-ŞOC. Ce decizie a luat înainte de meciul Hermannstadt – FCSB din CUPA ROMÂNIEI. Cum arată terenul FOTO

Gigi Becali susţine că omul care s-a opus amânării este Felix Grigore şi a anunţat că este dispus să riște să piardă la „masa verde” meciul dacă terenul de joc nu este în condiții bune la ora partidei și ar putea pune în pericol integritatea jucătorilor.

„Știu că am cerut amânarea meciului. Argăseală are mai mute detalii. Eu știu că Felix Grigore de la Federație nu a fost de acord cu amânarea. Nu cred că Răzvan Burleanu s-a implicat. L-am întrebat pe Argăseală ce se întâmplă dacă nu mergem la meci și pierdem cu 3-0. Mi-a zis că riscăm să avem probleme, să se spună că desconsiderăm competiția. În plus, Burleanu e dușmănos și controlează comisiile de la FRF. Poate ne depuncta, la răutatea pe care o are. Am vrut să mergem cu copiii. Am zis să se ducă să joace. Știu că joacă titularii. Dică a decis să joace cu oamenii de bază, că avem timp de refacere până la meciul din Liga 1. Le-am zis să nu riscăm să jucăm dacă e vreme urâtă. Nu știu exact dacă vor juca. Să hotărască atunci!”, a spus Gigi Becali.

INMH a anunțat că va prelungi codul galben de ger în județul Sibiu până pe 1 martie, la ora 10:00.

Gigi Becali râde de Cristi Borcea. I-a trimis un MESAJ DEMENŢIAL

Terenul de la Sibiu era, luni, complet acoperit cu zăpadă şi conform celor care au inspectat arena construită în 1927, era îngheţat complet. Organizatorii au avut dificultăţi mari în a monta becurile de la instalaţia de noctură din cauza vântului puternic.

Teodor Birţ, preşedintele lui Hermannstadt, a spus că s-a luat decizia de a se organiza acest meci la Sibiu deoarece este un eveniment important: „Este primul joc în nocturnă din istoria Sibiului. Este un eveniment pentru noi, dat fiind faptul că suntem la prima participare în Cupa României şi totodată pentru adversarul pe care-l întâlnim în această fază a competiţiei. Jucăm cu FCSB, o echipă care, în momentul de faţă, este angrenată atât în Europa League, cât şi în lupta pentru titlu, în Liga 1”.