Gigi Becali, ANUNŢ-ŞOC în SCANDALUL MOMENTULUI. „O să fac echipă, o ţin să retrogradeze, să dea faliment. În D să ajungă!”

Gigi Becali are probleme din cauza declaraţiilor pe care le-a dat în legatură cu fotbalul feminin, iar acum este gata să cedeze.

30 ian. 2019, 11:53
Gigi Becali, ANUNŢ-ŞOC în SCANDALUL MOMENTULUI. „O să fac echipă, o ţin să retrogradeze, să dea faliment. În D să ajungă!”

Gigi Becali este gata sa-si faca echipa de fotbal, daca UEFA i-o va cere oficial, dar spune că nu se va interesa de rezultate.

Mihai Teja, ameninţat de un jucător cu BĂTAIA în VESTIAR. „Eşti cel mai slab antrenor cu care am lucrat!”

„E vorba de libertatea de gandire. Una e discriminarea, alta e gandirea. Cel mai mare dar al femeii este ca e frumoasa si il atrage pe barbat. Eu am spus lucruri frumoase despre femeie, nu am discriminat.

Fetele sunt frumoase! Ce sa caute la fotbal? Fiecare spune ceva, e libertate de gandire. In Romania nu se prea inteleg libertatea si drepturile. Nu ma poate obliga nimeni sa-mi fac echipa, FIFA si UEFA nu obliga pe nimeni. Sa vedem daca eu nu-mi infiintez ce-mi fac ei mie. Ce sa caut eu la fotbal feminin?

Daca sunt obligat sa-mi fac, imi fac una in B, in C si nu ma intereseaza de ea. O sa fie cea mai slaba echipa din toata Romania. O sa cada in D, intra in faliment. Fata mea joaca fotbal de placere. Ea face ce face si e cea mai buna la scoala ei. Dar s-a lasat, a implinit 18 ani. Cand prinzi forme de femeie nu mai poti sa joci fotbal. Daca se loveste si se imbolnaveste? Nu vreau asa ceva!”, a spus Gigi Becali.

Scandal MONSTRU la CSA STEAUA. Ce a păţit Florin Talpan în ziua procesului cu Gigi Becali: ESTE SCANDALOS