Gigi Becali anunţă NOI TRANSFERURI la STEAUA

Gigi Becali pare că a învăţat din eşecul cu Ludogoreţ de anul trecut şi este gata să transfere jucători de top la Steaua.

14 iul. 2015, 15:50
Gigi Becali anunţă NOI TRANSFERURI la STEAUA

Gigi Becali vrea să întărească echipa, mai ales că a ratat transferurile lui Denis Alibec şi William de Amorim de la Astra.

„Poate voi face transferuri acum, înainte de play-off. Sunt imprevizibile lucrurile astea, în funcţie de ce se întâmplă! Voi vedea ce mai trebuie. Poate să fie înainte de play-off, poate să fie după play-off, nu ştiu. Nu pot să ştiu de acum ce şi cum. Deocamdată, de vândut nu vând nimic. De cumpărat, cu siguranţă o să cumpăr”, a explicat Becali, în Ring.

„După meciul de Supercupă, mi-am dat seama că echipa este foarte puternică, numai că mai avem nevoie de un atacant. Referitor la înfrângerea din Supercupă, trebuie să ţinem cont că au fost vreo doi-trei jucători care nu au jucat şi care contează. Este vorba de Popa, Breeveld şi Alcenat. Ei sunt trei jucători de mare valoare. Alcenat – fundaş dreapta, Popa – mijlocaş dreapta şi Breeveld – mijlocaş central. Ăştia sunt trei jucători care n-au jucat deloc. Păi, trei jucători schimbă toată faţa echipei. Sunt mulţi factori de care trebuie ţinut cont. De exemplu, a mai fost şi Tahar, mijlocaş central, care nu a jucat. Sau un alt exemplu: Chipciu, care încă nu e intrat în mână, deşi e un jucător de valoare. Aşadar, vom vedea, în funcţie de ce va fi”, a mai afirmat Gigi Becali.