Gigi Becali aruncă bomba: „Teja, DAT AFARĂ!” Marius Şumudică e favorit să devină antrenor la FCSB

FCSB s-a impus fără probleme în fața celor de la Sepsi, scor 5-1, dar acest lucru nu-i asigură scaunul lui Mihai Teja. Gigi Becali a anunțat că tehnicianul de 40 de ani va pleca de la echipa sa în cazul în care nu va câștiga campionatul.

12 mai 2019, 17:52
Gigi Becali aruncă bomba: „Teja, DAT AFARĂ!” Marius Şumudică e favorit să devină antrenor la FCSB

Cum șansele ca FCSB să mai ia titlul sunt destul de mici, atunci mai mult ca sigur, din vară, roș-albaștrii vor avea un alt antrenor. În acest moment, FCSB se află la două puncte de CFR, dar ardelenii au un meci mai puțin disputat.

„Eu îl contrazic pe Teja. Cum să iei tu titlu când nu bați trei echipe care retrogradează? Sunt șase puncte pierdute. Ce să facă el, când te bate Voluntari, Chiajna și Călărași. Noi am câștigat jocurile datorită valorii individuale.

Dacă ia titlul, mai poți să-l dai afară? Dacă nu îl ia, nu v-am spus de la început? Am spus așa ca să îl lăsați în pace. Lăsați-l în pace, mai are o etapă. Vă dau mâine un răspuns. Mâine dacă face CFR egal cu Craiova, vă dau răspunsul mâine”, a anunțat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Patronul celor de la FCSB Gigi Becali pare ca s-a hotarat in ce priveste noul antrenor al echipei, din vara, sansa ramanerii lui Teja insemnand un miracol si acela ca FCSB sa ia titlul.

Mai putin de 6 luni astfel ar dura mandatul fostului antrenor de la Gaz Metan Medias pe banca stelista, Teja neputand sa indeplineasca principalul obiectiv al echipei, titlul de campioana.

Becali a avut de ales in ultima instanta intre doi antrenori, Devis Mangia si Marius Sumudica, si pare ca l-a ales deja pe ultimul, fost campion cu Astra, actual antrenor la Al Shabab, dupa cum anunta televiziunea TelekomSport.

Chiar daca MM Stoica l-ar fi dorit pe Mangia, fost tehnician pe banca Universitatii Craiova, Becali l-a ales deja pe Sumudica, bun prieten de ani buni cu acesta.

Sumudica mai are un singur meci de stat in Arabia, pe banca lui Al Shabab, apoi el fiind liber sa plece.

Aducerea sa in Berceni ar insemna si aducerea a doi fotbalisti, pentru ca Denis Alibec si Constantin Budescu au sanse foarte mari sa imbrace din nou tricoul stelistilor. Primul e la Astra acum, dar se poate intoarce usor la FCSB, in timp ce Budescu a plecat impreuna cu Sumudica la Al Shabab, chiar de la gruparea stelista.

FCSB nu a mai luat titlul de campioana din 2015, intr-unul dintre sezoanele urmatoare chiar Sumudica fiind cel care a invins-o intr-o lupta 1 la 1, pe atunci el fiind antrenorul Astrei, cand ii avea ca elevi pe Enache, Alibec, Budescu, Morais, Teixeira etc. toti acestia ajungand intre timp si la FCSB.