Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Nicuşor Dan. „Distruge tot ce a făcut bun Gabriela Firea!”

Gigi Becali s-a lansat într-un atac virulent la adresa lui Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, după ce Tribunalul Bucureşti a dispus obligarea FCSB la plata sumei de 1.056.969,20 lei, reprezentând chiriile şi utilităţile neachitate pentru folosirea Arenei Naţionale, la care se adaugă şi penalităţi.

14 iun. 2021, 15:57
Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Nicuşor Dan. „Distruge tot ce a făcut bun Gabriela Firea!”

Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Nicuşor Dan. Patronul celor de la FCSB susţine că avea o convenţie cu Primăria Bucureşti prin care urma să participe la anumite investiţii în contul banilor pe care urma să-i plătească pentru folosirea Arenei Naţionale.

Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Nicuşor Dan

Concret, FCSB trebuie sa achite catre Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement din cadrul Primariei Capitalei, care are in administrare Arena Nationala, urmatoarele sume:

-878.380,73 lei, reprezentand contravaloare evenimente sportive;

-137.093,39, reprezentand lei utilitati;

-41.495,17 lei, reprezentand penalitati de intarziere.

Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu apel la Curtea de Apel Bucuresti.

Gigi Becali, datorie de peste un milion de lei la Primăria Capitalei. Tribunalul l-a obligat să plătească!

„Eu nu ştiu ce societăţi au ei acolo, eu ştiu că am convenţie cu primăria să particip la investiţii cu suma de bani pe care aş fi plătit-o pentru stadion. Situaţia s-a schimbat după ce a venit Nicuşor Dan. Uitaţi-vă la el… Dar, nu vreau să mai jignesc! Un distrugător, a distrus tot ce a făcut bun Gabriela Firea. Nu e vorba de bani, că nu stau în 200.000 de euro, dar adcaă am conveţie, respect-o!”, a spus Gigi Becali la România TV.


loading...