Gigi Becali, atac la Cosmin Contra: „Asta înseamnă că nu ştii fotbal!”

Gigi Becali a luat foc la adresa lui Cosmin Contra și a celor din FRF. Finanțatorul FCSB este deranjat de faptul că selecționerul nu i-a convocat la națională pe Florin Tănase și Ionuț Panțîru. Patronul roș-albaștrilor susține că cei din FRF ”nu cunosc fotbal”.

12 nov. 2019, 06:42
Gigi Becali, atac la Cosmin Contra: „Asta înseamnă că nu ştii fotbal!”

Gigi Becali spune că Iulian Panțîru este unul dintre cei mai buni fundași stânga din Europa și nici el şi nici Florin Tănase nu ar fi trebuit să lipsească de la echipa națională.

Merita să fie Tănase, normal că merita să fie, trebuia să îl convoace la echipa națională. Merita să fie și Panțîru. Cum să nu-l iei pe Panțîru. E cel mai bun fundaș stânga din Europa și tu nu îl convoci. Asta înseamnă că nu știi fotbal. Nu e răutate, e necunoștință. Înseamnă că nici cei din Federație nu știu fotbal, nu cunosc.

Păi, dacă știau fotbal se găsea unul să-i spună lui Contra: „Băi, Cosmine, ești nebun, cum să nu-l iei pe Panțîru!”. Asta înseamnă că nu știu fotbal. Contra nu e un om rău, dar nu știe fotbal, sau să vedem dacă nu știu eu. O să vedem peste câteva luni, sau peste un an. Și dacă eu nu știu fotbal, îmi cer iertare„, a spus Gigi Becali la Digi Sport.