Gigi Becali, atac violent la adresa lui Liviu Dragnea. Apel la protest: „Este cel mai mare gangster!”

Gigi Becali a declarat, vineri, la România TV, că 1 Decembrie este cea mai potrivită zi pentru un protest împotiva liderului PSD Liviu Dragnea.

30 nov. 2018, 21:35
Gigi Becali, atac violent la adresa lui Liviu Dragnea. Apel la protest: „Este cel mai mare gangster!”

Gigi Becali l-a atacat dur pe Liviu Dragnea, pe care l-a numit „gangster” și „tiran”.

„În Centenar dacă nu spunem adevărul când să-l spunem? În Centenar spunem adevărul. Și știți care este adevărul? Adevărul este că noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultima țară din Europa.  Adevărul este că tot timpul avem probleme cu UE și ne atenționează despre lucrurile pe care le facem cu justiția.

Dacă vorbim de Centenar noi la ora asta țara românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu. Și dacă noi sărbătorim și îi permitem unui gangster să distrugă o țară în Centenar atunci noi suntem niște găini și nu mai vrem să fim noi demni.

Care demnitate? Dacă suntem ultimii în Europa la toate? Care-i demnitatea? Dacă noi avem un gangster pe care nimeni nu poate să-l dea jos din statul român și distruge țara.  Pe omul acesta chiar nu poate nimeni să-l oprească. E adevărat că trebuie să fie pace dar orice acține care încearcă să-l dea jos pe gangster aș îndemna toată țara la proteste. Dar proteste pașnice nu violente. El este un tiran. Asta este opinia mea. Mâine este cel mai potrivit să se facă protest”, a declarat Gigi Becali la România TV.