Gigi Becali atacă USR-PLUS şi îl apără pe Iohannis: „Au mentalitate de satanişti. Iohannis nu se bagă să dea puşcării”. Ce spune de Nicuşor Dan, Cîţu sau Băsescu

Gigi Becali a trecut în revistă, într-un interviu acordat în exclusivitate la România TV, toată clasa politică a României. Păreri interesante despre partide, dar mai ales despre lideri.

02 mai 2021, 22:05
Gigi Becali atacă USR-PLUS şi îl apără pe Iohannis: „Au mentalitate de satanişti. Iohannis nu se bagă să dea puşcării”. Ce spune de Nicuşor Dan, Cîţu sau Băsescu

Gigi Becali a făcut un rechizitoriu dur întregii clase politice. în exclusivitate la România TV, într-un interviu-eveniment acordat Cristinei Şincai. „Hai să-ți spun și cu politica. Acum m-am studiat și eu și am văzut. Zice Ioan Gură de Aur, că zice așa: și chiar dacă ai fii folositor, dacă nu ai încredințare, adică îți dă Dumnezeu semn. Adică președinte, prim ministru să fiu eu să zicem, dar dacă aș fi foarte folositor poporului, dacă nu am încredințare de la Dzeu să nu te bagi, căci vei avea cădere”

Gigi Becali despre Nicuşor Dan: „N-ai cum să-l alegi! Se vede figura lui, frizura lui”

„Ăștia acum au putere? Cei de la putere? Păi dar ei ce putere să aibă, că ăia sunt niște copilandri ce putere să aibă?  Nu zic acuma că nici bătrân nu trebuie să fie, dar ei sunt niște copilași care nu știu pe ce lume trăiesc. Păi nu ai văzut de exemplu, mă uit la Nicuşor Dan. El așa ca figură, Doamne iartă-mă, Doamne. N-ai cum să-l alegi! Se vede figura lui, frizura lui când îl vezi. Cum poți să alegi așa un om? Tu nu vezi cum dracii ne înnebunesc? Și unde a ajuns primăria Capitalei? Păi nu l-a ales lumea, Dracii. Pune în cap la oameni, votează pe nebun!. Doamne iartă-mă… păi ce să faci! Râd și eu când aud nebuniile astea. Cum să-l pui pe ăla să fie primar, ăla nu știe de capul lui săracul, să meargă pe stradă nu știe”.

Despre USR-PLUS: „Au mentalitate satanică, au tăiat banii la biserici”

„Păi bun, USR -ul …vezi că se împuținează credința. Păi dacă știți că au mentalitate satanică, că bani la biserici au tăiat, toată ziua îl critică pe Patriarh, critică biserica.  Băi dacă sunt sataniști, nu-i mai votați mă nici măcar două voturi în țară ortodoxă. Afară cu voi nu avem treabă cu voi! Când vin să facă campanie, luați-i la picioare! Pleacă de aici din comună de la noi. Sataniști sunt. Din moment ce ești împotriva bisericii nu ești satanist? Ce ai cu biserica? Ce-ți face biserica?. Fă-ți politica ta și cu asta basta! Ce treabă ai de ești împotriva Bisericii? Înseamnă că ești înrăit împotriva Bisericii, nu?  Sau sunt unii oameni care au ce au cu Patriarhul. Am văzut un jurnalist de-al vostru. Atâta răutate, atâta venin. De ce?Păi vezi că s-a îndrăcit lumea?.  Băi pe dracul nu-l bagi la televizor ca să-l vadă oamenii pe îndrăcit!”

EXCLUSIV Tratamentul anti-covid al lui Gigi Becali, refuzat de Vlad Voiculescu: Nu a vrut să-l primească. A stat vreo 5-6 luni în vamă
Gigi Becali despre Klaus Iohannis: „Om cuminte, la locul lui, nu deranjează pe nimeni, nu se bagă să dea pușcării”. 

„Îmi place în continuare. Păi dacă e cuminte omul. Nu face rele. Președinte care nu face rele. Om cuminte, la locul lui, nu deranjează pe nimeni, nu se bagă să dea pușcării”

Gigi Becali despre Traian Băsescu: „Lațul care l-a făcut s-a prins piciorul lui”

„N-ai văzut? Doamne iartă-mă, că ai văzut, că de Băsescu în ultimul timp îmi place de el, e politician și vorbește frumos, ai vrea să fii în pielea lui? Cel mai mare, cea mai mare durere pt. un părinte, copilul lui să facă pușcărie din cauza lui – Vezi Dumnezeu cum e? Ai dat la alții și ai săpat, cum se zice: lațul care l-a făcut s-a prins piciorul lui și groapa pe care a săpat-o a căzut în ea. Păi așa a făcut la alții el. A dat la alții!”, a spus Becali în exclusivitate la România TV.

” Păi nu vezi? Faci politică. Ce politică să faci în România. Noi suntem toți comandați politic. Toți oamenii de afaceri numai pușcări-pușcării, cum numai pușcării?, dar ăia care aveau cu, dosarul ăla, cum se numește … dosarul cu Microsoft. Păi cum ăștia sunt toți infractori și ăștia ai noștri păi trebuie pe cineva nu? Toți oamenii de afaceri sunt toți la pușcărie, la pușcărie. De ce? E răutatea invidia, oamenii care au condus serviciile, nu toți, unii dintre ei. Procurori înrăiți au îndrăceală, invidie, răutate. Pentru. că procurorul trebuie să-ți facă meseria. Eu aș face acuma. Băi, pentru ce suferă oamenii ăia? Toți care au luat condamnări, procurorul să fie dat afară. Sau, nu știu, trebuie să plătești, nu?.

Gigi Becali: „Dragnea şi-a făcut-o cu mâna lui, a avut toată Puterea”

„Dragnea? Nu l-au lăsat liber de sărbători… Dragnea și-a făcut-o cu mâna lui. A avut puterea toată, putea să facă ceva, dar a luat-o razna. A crezut, ai văzut, cum spunea domnul care prinde puterea. El, prima dată când a luat puterea, a pus-o pe Sevil Shhaideh prim ministru. Băăă, ai ceva la cap, cum să pui femeie musulmană prim ministru în România? Hai să fie sănătos! Uite unde-a ajuns!”

Gigi Becali despre Florin Cîţu: „M-am interesat la oameni care-l cunosc și spun că e băiat deștept”

„Nu știu nu știu, ăsta Florin Cîțu, m-am interesat la oameni care-l cunosc și spun că e băiat deștept și dacă ar fi lăsat să facă … ar putea să facă. Așa mi-o spun oameni care au lucrat cu el și a făcut școli cu el. Aici nu prea mă mai interesează. Că dacă eu sunt cu Christos, pe mine nu mă mai interesează. Păi când ești cu Christos, nu mai ți-e frică de nimica. Mai mi-e frică mie de ceva? Dacă îmi iei viața, eu mă duc cu Christos mă! Păi e mai frumos aici cu tine sau cu Christos? Unde e mai frumos și unde e mai bine? Acolo e bucuria bucuriilor ce ochii n-au văzut, urechea n-a auzit și inima omului încă n-a ajuns… eu sunt Christos, pe mine mă lasă Christos în Iad? Nu o să mă lase „.