Gigi Becali, AVERTIZAT după ultima lovitură! „Dacă e JIGNIT PUBLIC, a doua zi urmează DIVORŢUL”

Mihai Roman a semnat, luni, cu FCSB, mutarea fiind o adevărată lovitură la nivelul Ligii 1. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, i-a transmis lui Gigi Becali că fotbalistul nu va accepta să fie criticat în public.

20 aug. 2018, 12:59
Gigi Becali, AVERTIZAT după ultima lovitură! „Dacă e JIGNIT PUBLIC, a doua zi urmează DIVORŢUL”

Valeriu Iftime i-a transmis lui Gigi Becali să nu-l critice pe Mihai Roman în public, pentru că a doua zi jucătorul își va face bagajele și va pleca de la FCSB.

„Dacă e jignit public, a doua zi urmează divorţul! Mihai Roman nu stă pentru bani la FCSB! El a plecat pentru a face istorie sportivă. Știe că mai are de jucat un sau doi şi această ocazie trebuie tratată ca atare. Nu acceptă niciodată să fie călcat în picioare. E foarte orgolios și ambiţios. El e un tip excepţional. La un moment dat l-am criticat pe Mihai și n-am vorbit cu el o lună sau două luni”, a spus Valeriu Iftime.

Cât de frumoasă este fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Alexandra, apariţie devastatoare în Bucureşti FOTO

FCSB a anunțat, pe site-ul oficial, transferul lui Mihai Roman. Fotbalistul va purta tricoul cu numărul 28 în cele două sezoane.

„Sunt fericit că am ajuns la cel mai mare club din România. Sper din tot sufletul să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele. Cel mai important este să fiu sănătos și să reușesc să răsplătesc încrederea acordată”, a spus Mihai Roman.