Gigi Becali: Budescu nu e în stare să facă o preluare, Tănase simulează, antrenorul e fricos

Gigi Becali îşi critică jucătorii şi antrenorul, pe care îi consideră fricoşi. "Cum e posibil să ai atitudinea asta, când joci cu titlul pe masă?", se întreabă patronul FCSB.

07 mai 2018, 20:16
Gigi Becali: Budescu nu e în stare să facă o preluare, Tănase simulează, antrenorul e fricos

N-avem valoare. Budescu, marele fotbalist, nu era în stare să facă o preluare, Tănase – simulare, Man, jucătorul de milioanele – nimic. Singurul fotbalist din echipa asta este Teixeira. Nici CFR-ul n-are valoare, dar acolo sunt războinici.

Citeşte şi Nicolae Dică, după înfrângerea de la Iaşi: Nu mai câştigăm niciun meci până la finalul campionatului, dacă jucăm în halul ăsta

Lui Pintilii i s-a făcut rău cu câteva ore înainte de meci. De ce l-au băgat în teren? De fricioşi. Antrenor fricos, jucători fricoşi. Cum să bagi în teren un jucător bolnav. Toată lumea: Pintilii, Pintilii! Păi el mai are doi ani şi se retrage. Antrenor fricos, jucători fricoşi, nu e bărbăţie la echipa asta!

Pe Budescu îl dau eu cu un milion. Nu mai trebuie să plătească CFR-ul taxa de trei milioane de euro, îl dau cu un milion. Vorbesc eu Vasi (n.r. Vasile Geambazi) să îl dea cu un milion şi pe Alibec. La revedere, să plece! Teixeira să plece şi el, că are 20.000 salariu. Tănase, simulare; lui Tănase îi vine mingea să o bage în poartă. El sare peste ea, face balet. Ăştia sunt fotbalişti?„, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

El spune că echipa sa e lipsită de valoare. „Şi dacă iei titlul, ce să faci cu el, dacă n-ai valoare?„, a mai spus Becali.