Gigi Becali cere arbitri străini în play-off-ul Ligii 1

Gigi Becali a declarat, marţi, că va propune în viitoarea Adunare Generală a LPF aducerea de arbitri străini la meciurile din play-off-ul Ligii I.

28 nov. 2017, 15:48
Gigi Becali cere arbitri străini în play-off-ul Ligii 1

Gigi Becali a declarat că „Sfeşnic” este cel mai bun arbitru român în acest moment, „că are nume biblic”. Este vorba despre Horaţiu Feşnic!

Un antrenor celebru din România s-a propus la FCSB. Cum a reacţionat Gigi Becali

„Nu finanţez în totalitate arbitrajul video, că am înţeles că costă foarte mult, dar o parte… Eu am vorbit cu Gino şi i-am spus aşa: eu te susţin oricum, eşti prietenul meu din copilărie, dar am şi eu o rugăminte, ca să terminăm o dată cu măgăriile din arbitraj: tehnologia video.

Pentru că arbitrul va fi de şapte ori mai concentrat şi se gândeşte de 100 de ori când este mingea în careu, pentru că se face de râs. Implică o mai mare concentrare a arbitrului când are tehnologie video, reglementează şi concentrarea arbitrilor. În plus de asta i-am mai spus aşa: eu vreau să propunem în Adunarea Generală meciurile din play-off să fie arbitrate de arbitri străini. Pentru că noi nu avem arbitri, nu avem arbitri de avergură care să arbitreze fotbalul nostru din play-off.

Sunt acolo şase de anvergură, zic eu, şi nu avem arbitri pentru asta. Cel mai bun arbitru la ora asta este după părerea mea ăla, Sfeşnic (n.r. – Horaţiu Feşnic). Clar, simplu, liniştit, unde e fault, pac, fault, fluieră, nu are nicio emoţie, nicio teamă, îmi place statura lui, Sfeşnic. Are şi nume biblic. Când am auzit de el am zis că ăsta o să fie mare arbitru, că are nume biblic. Pe cuvânt”, a declarat Gigi Becali.