Gigi Becali cheltuie zeci de mii de euro pe costume, în fiecare vizită la Londra. Cum a apărut patronul FCSB, la ultima conferinţă FOTO

Gigi Becali a atras atenţia prin ţinuta afişată la prezentarea ultimei achiziţii de la FCSB, atacantul Sergiu Buş, de la Gaz Metan Mediaş.

15 iul. 2020, 10:06

Cezar Ionaşcu, cel care a pus pe picioare în 2009 un business care oferă con­sul­tanţă pentru alegerea unei ţinute corecte, a analizat stilul lui Gigi Becali şi a dezvăluit sumele pe care le cheltuie patronul celor de la FCSB pe costume, la Londra.

„La Gigi Becali vorba de extravaganţă asumată. E o diferenţă între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi şi alta ce face Gigi Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie.

Citeşte şi Gigi Becali impune disciplină de fier la FCSB. „Antrenamente până când se vomită. La revedere, glume…”

Ştiu şi adresa. Mi-au zis că au un mare client din România (n.r. Gigi Becali) care face cumpărături de 30, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

El a ştiut să „fure”. S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut la schi. Are nişte haine… Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă ca să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei”, a declarat Cezar Ionaşcu, pentru LookSport.

Gigi Becali, la conferinţa de prezentare a lui Sergiu Buş: