Gigi Becali, prima reacţie despre CONTROVERSELE de la CLINICA SA. Ce spune despre tratamentele CONTESTATE de MEDICI

Gigi Becali a deschis o clinică oncologică, dar mai mulţi medici au reclamat faptul că tratamentele folosite în cazul bolnavilor de cancer sunt nedovedite ştiinţific.

29 mart. 2019, 10:14
Gigi Becali, prima reacţie despre CONTROVERSELE de la CLINICA SA. Ce spune despre tratamentele CONTESTATE de MEDICI

Libertatea a dezvaluit, vineri, ca mai mulţi medici susţin că tratamentele de la clinica Imunomedica nu sunt agreate de specialişti.

Tratamente CONTROVERSATE la clinica lui Gigi Becali. Bolnavii sunt trataţi cu leacuri pentru cancer NEDOVEDITE ŞTIIŢIFIC

„Să stabilim ceva. Eu am investit nişte milioane de euro, în niste aparate medicale. Ele sunt omologate. Avem aprobare de la Ministerul Sănătăţii. Ce spun jurnaliştii e problema lor. O fi aşa, nu o fi aşa, eu nu sunt doctor, nu sunt specialist. Eu am investit milioane de euro să ajut nişte oameni să nu moară. Chimioterapia omoară oameni . Noi nu facem chimioterapie. Nu se face!”, a declarat Gigi Becali la România TV.

„Daca este ilegal… nu se faca nimic nelegal! Cine vrea face la mine la clinică, nu e obligatoriu, nu îi iau nici bani. Cine vrea plăteşte, cine vrea nu plăteşte. Dacă nu este bună clinica mea, de ce vin oameni din Franţa, din Italia?”, a mai spus Gigi Becali.