Gigi Becali, critic după victoria de luni: „O echipă mare nu lasă motoarele niciodată”

Gigi Becali a declarat, luni seară, după victoria din meciul cu Hermannstadt, scor 3-0, că are o mică nemulţumire, şi anume faptul că şi-ar fi dorit ca FCSB să înscrie mai multe goluri.

11 feb. 2019, 21:33
Gigi Becali, critic după victoria de luni: „O echipă mare nu lasă motoarele niciodată”

“A fost meciul la discreţia noastră, totuşi am o mică nemulţumire, mai trebuia două-trei goluri în a doua repriză. O echipă mare nu lasă motoarele niciodată. Au lăsat motoarele. Sunt mulţumit că-l văd pe Florinel Coman că e fotbalist şi mă încântă asta. Sunt mulţumit că a venit Mihai Pintilii şi că nu o să mai avem niciun fel de problemă. Dar vreau atitudinea din primele 20 de minute până la final şi să marcăm 5-7 goluri. Asta trebuie să fie Steaua, să nu dea nicio şansă adversarului”, a spus Becali.

El consideră că transferul lui Ioan Hora este cel mai reuşit al FCSB din aceeastă iarnă. “Cred că din toate transferurile pe care le-am făcut, astea trei, Hora este cel mai reuşit. Matei m-a dezamăgit”, a afirmat Gigi Becali.

Întrebat dacă mai există vreo noutate în ceea ce îl priveşte pe Iulian Cristea, Becali a răspuns: “Acum ce să ne mai intereseze pe noi? Că noi l-am avut pe Planic rezervă. Şi am câştigat 3-0. E adevărat, acum nu mai dau 150, 100, eu când am vrut n-au vrut ei. Noi avem fundaş central. Filip, după opinia mea, e super fundaş central. Stă cu mingea la picior, frumos, zici că e Sergio Ramos. Nu avem nevoie de jucători. Poate Cristea, da, adevărat, l-aş vrea”.

Teja: Îmi doresc mult mai mult. Mai avem foarte mult de lucru

ehnicianul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat luni seară, după meciul cu Hermannstadt, scor 3-0, că îşi felicită jucătorii, care au depus un efort foarte mare, dar el îşi doreşte mult mai mult, precizând că nu a ajuns nici la zece la sută din ce vrea să facă.

„Mă bucur că am câştigat, îi felicit pe jucători, au depus un efort foarte mare. Îmi doresc mult mai mult. Mă bucur că băieţii răspund bine, se antrenează foarte bine. Îmi doresc mai mult, dar până la urmă am jucat cu un adversar destul de bun. Am avut noroc că am dat goluri repede. Băieţii pot mult mai mult, sunt jucători cu calitate şi voiam să scot maxim. Mai avem foarte mult de lucru. Mă bucur că băieţii au muncit foarte ibne în perioada asta. Mă bucur că am câştigat aceste trei puncte”, a spus Teja la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, luni, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a XXIII-a, şi a revenit pe locul 2 în Liga I, la trei puncte de liderul CFR Cluj. Golurile au fost marcate de Dâlbea ‘3 (autogol), Hora ’17 şi Teixeira ’90+2.