Gigi Becali: Dacă nu era Traian Băsescu, Steaua era retrogradată

Gigi Becali i-a cerut iertare lui Traian Băsescu și a promis că de acum înainte va fi numai pace între ei.

05 apr. 2017, 12:16
Gigi Becali: Dacă nu era Traian Băsescu, Steaua era retrogradată

Gigi Becali a făcut anunţul miercuri, după ce după ce Traian Băsescu s-a pronunțat în favoarea sa în conflictul pe care acesta îl are cu Armata pentru marca Steaua. Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Becali i-a cerut iertare lui Băsescu și i-a mulțumit că, la un moment dat, a intervenit pentru Steaua, astfel încât echipa nu a mai fost retrogradată. Becali a spus că nu va da detalii despre ce a însemnat acest ajutor decât după ce fapta se va prescrie.

În schimb, Becali l-a criticat pe Liviu Dragnea și l-a acuzat că pretinde că este patriot, dar nu face nimic pentru români. În cazul de față, consideră acesta, șeful PSD, ar fi trebuit să-l sune pe Ministrul Apărării și să-l întrebe de ce vrea armata să distrugă un brand precum Steaua.

Citeşte şi Traian Băsescu intervine în scandalul Steaua-MApN. Fostul preşedinte îi ia apărarea lui Gigi Becali

Pentru chestia asta, o să-i cer să mă ierte pentru cât l-am atacat și-i promit acum că nu-l voi mai ataca niciodată, pentru dreptatea pe care o face acum. Poți să-i pui multe în cârcă lui Băsescu, dar nu-i poți spune că nu e patriot. Dacă nu intervenea la Mircea Sandu, când am fost condamnat în dosarul ”Valiza”… a intervenit să ajute Steaua. Nu pot spune cum, că ar fi o problemă, dar dacă nu intervenea, Steaua era retrogradată. Când se prescrie, vă spun cum m-a ajutat Băsescu. Dacă era Băsescu acuma, suna la Ministerul Armatei și-i spunea ”să-ți vezi de treaba ta!”. Dacă tot spune Dragnea ”românii, românii, românii!”… Păi, băi, Dragnea, uite cum Băsescu spune și ia apărarea dreptății! De ce nu-l întreabă Dragnea pe Ministrul Apărării ”n-aveți niște juriști? Nu vedeți că nu puteți participa deloc în competiția națională? Dacă nu puteți face fotbal, de ce mai luați bani de la buget pentru Liga a treia, a patra?” De ce vreți să luați un brand românesc, băi, Dragnea, care te dai patriot? Ca să-l distrugeți? Cer încă o dată iertare lui Băsescu, că a răspus la mânia mea cu duh de pace și eu primesc. Între mine și Băsescu va fi numai pace!„, a spus Gigi Becali.