Gigi Becali, decizie-bombă: Mihai Teja, dat afară de la FCSB. Cine vine: patru nume pe LISTĂ

Mihai Teja are zilele numărate la FCSB. Gigi Becali caută un nou antrenor de ceva vreme şi doar victoria cu CSU Craiova l-a salvat, pentru moment, pe tehnicianul adus de la Gaz Metan.

05 apr. 2019, 12:54
Gigi Becali, decizie-bombă: Mihai Teja, dat afară de la FCSB. Cine vine: patru nume pe LISTĂ

Gigi Becali și-a pierdut încrederea în Mihai Teja şi s-a apucat să caute un nou antrenor, ori de acum, ori pentru sezonul viitor, scrie GSP. Surse apropiate de patronul FCSB susțin că acesta s-a gândit de acum trei săptămâni să-l dea afară pe Mihai Teja și a pornit de atunci căutarea unui înlocuitor.

Gigi Becali a decis să renunţe la Mihai Teja după înfrângerea cu Viitorul, 1-2, însă victoriile cu Astra şi CSU Craiova au amânat decizia. Singura şansă pentru Mihai Teja de a continua la FCSB este câştigarea titlului.

FCSB nu poate juca în Bucureşti partidele din cupele europene. De ce are interzis pe Arena Naţională

Gigi Becali are patru nume pe listă, însă cel puţin trei sunt aproape imposibil de adus chiar şi din vară: Laurențiu Reghecampf a semnat în martie prelungirea acordului cu Al Wasl până în 2021, cu 3,5 milioane de dolari pe sezon, Marius Șumudică e prins la Al Shabab cu un salariu anual de 1,5 milioane de dolari anual, iar Edi Iordănescu are și el contract, cu Gaz Metan, dar şi dezavantajul că nu e un antrenor comod pentru ține să hotărască singur în toate problemele tehnice ale echipei. Singurul cu şanse ar fi Dan Alexa, dar şi acesta are două minusuri: rezultatele cu Dunărea Călăraşi nu-l recomandă pentru un salt în carieră și eeste într-un conflict public cu Mihai Stoica.