Gigi Becali, decizie de ultimă oră legată de viitorul FCSB. „Pe mine nu mă mai interesează. Gata!”

FCSB a ratata anul trecut grupele Europa League şi speră acum să nu mai fie eliminată din tururile preliminare. Astfel, Gigi Becali a decis să nu mai vândă nici un jucător important.

05 iul. 2019, 04:33
Gigi Becali, decizie de ultimă oră legată de viitorul FCSB. „Pe mine nu mă mai interesează. Gata!”

FCSB i-a pierdut deja pe Romario Benzar şi Junior Morais, dar se putea despărţi în această vară şi de Florinel Coman. Mijlocaşul de 21 de ani a impresionat la Euro 2019, iar una dintre echipele importante care s-au interesat de serviciile sale a fost Fiorentina. Gruparea viola a oferit 3,5 milioane de euro, însă suma n-a fost pe placul lui Gigi Becali.

Gigi Becali, despre strategia de la FCSB. „Nu Bogdan Andone va duce echipa în grupe!”

Patronul roş-albaştrilor a refuzat oferta Fiorentinei, iar acum a luat decizia de a-şi păstra toţi jucătorii în lot, cel puţin până în momentul în care FCSB va fi sigură de accederea în grupele Europa League. Primul jucător pentru care a primit o ofertă concretă în această vară a fost Florin Tănase. Mijlocaşul de 24 de ani a fost dorit de New York Red Bulls, iar americanii au oferit cinci milioane de euro pentru fotbalistul român.

„Este adevărat ce spuneţi cu oferta de la americani. Dar pe mine nu mă mai interesează. Gata! Nu mai vând nimic! Gândul îmi zboară acum la preliminarii, la calificări. Vreau să facem o echipă puternică. Acolo mi-e gândul acum”, a spus Gigi Becali.