Gigi Becali, decizie surprinzătoare, l-a DAT AFARĂ chiar înainte de ultimul meci al Ligii 1: „E vina mea, la revedere!”

Denis Alibec nu mai are vreo şansă să evolueze la FCSB. Chiar dacă nu va fi transferat, atacantul adus de la Astra nu va mai face parte din lotul echipei lui Dică.

20 mai 2018, 18:06
Gigi Becali, decizie surprinzătoare, l-a DAT AFARĂ chiar înainte de ultimul meci al Ligii 1: „E vina mea, la revedere!”

Gigi Becali e decis să nu mai tolereze vreun act de indisciplină la gruparea sa, convins că aceste probleme au dus la sezonul neconvingător avut. Alibec este „victima de lux”, după ce fotbalistul cu un singur gol în actuala stagiune a avut o ieşire necontrolată la adresa lui Dică, numindu-l „puşcărie de antrenor”. 

În acest moment, vârful venit de la Astra este pus pe lista de transferuri, iar patronul speră să îşi recupereze cele două milioane plătite grupării din Giurgiu pentru transfer. Probabil va renunţa la atacant şi pentru mai puţin, doar pentru a scăpa de el, dar un lucru e cert: nu mai există vreo cale de împăcare între părţi.

Chiar şi în eventualitatea în care nu va veni o ofertă concretă pe numele lui Alibec, acesta nu va mai face parte din lotul echipei. Nu va merge în cantonamente, ci se va pregăti separat, cu preparatorul fizic.

„Pe Alibec uitaţi-l. Cu el s-a greşit de la început. Vina este a mea. El vocifera la antrenamente, eu l-am pus căpitan. I-am permis prea multe şi a împins echipa unde nu trebuie. De acum, la Steaua va fi disciplină de fier! Alibec, la revedere. El se va antrena separat cu preparatorul, dacă nu e transferat”, a explicat Becali, la Digi Sport Special.

Un gol în 20 de meciuri are Denis Alibec în Liga 1 în acest sezon, cel mai slab din întreaga sa carieră. În Europa i-a mers ceva mai bine: a marcat două goluri cu Viktoria Plzen: unul în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, când FCSB a câștigat cu 4-1 în Cehia și unul în victoria cu 3-0 a roș-albaștrilor de pe teren propriu, din prima etapă a Grupei G din Europa League