Gigi Becali, declaraţia INCENDIARĂ cu care aruncă în aer meciul pentru titlu FCSB – CFR CLUJ

Gigi Becali a reuşit să inflameze derby-ul FCSB - CFR CLUJ cu o declaraţie provocatoare, mai ales în condiţiile în care există deja un scandal de proporţii între cele două tabere. FCSB - CFR CLUJ se joacă, duminică, de la ora 20:45, în etapa a 7-a din PLAY OFF LIGA 1.

26 apr. 2018, 07:00
Gigi Becali, declaraţia INCENDIARĂ cu care aruncă în aer meciul pentru titlu FCSB – CFR CLUJ

Gigi Becali a făcut o „aroganţă” la adresa rivalilor, care au acuzat arbitrajele din ultima vreme.

„Haţegan ne-a fost de folos în meciul ăsta cu Iaşiul. A dat 11 metri împotriva lui CFR. Eu nu cred că e capabil să arbitreze un meci FCSB – CFR CLUJ”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Scandal în Liga 1: Prima decizie luată de Comisia de Disciplină în cazul depunctării FCSB. CLASAMENT LIGA 1

Gigi Becali, care susține insistent în ultimele zile că nu mai are nicio treabă cu FCSB, a spus că nu ar fi deranjat dacă reprezentanții Comisiei de Disciplină vor dicta pedepse cu depunctarea atât pentru roș-albaștri, cât și pentru CFR Cluj. Totuși, latifundiarul nu crede într-un astfel de deznodământ, dar amenință că va face apel la TAS.

Adrian Mutu s-a propus antrenor la FCSB. Răspunsul lui Gigi Becali a fost FABULOS

„Mi-ar conveni să ne depuncteze pe amândouă. Craiova nu ne mai poate întrece, oricum. Sunt 8 puncte, acum. Dacă ne vor penaliza cu 3, oricum rămân 5. Nu se poate să te depuncteze fără sancţiunea mea şi a lui Dan Petrescu. Dar, noi, glumim acum! Nu se poate depuncta”, a spus Gigi Becali.

FCSB – CFR CLUJ, din etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, se va juca duminică, 29 aprilie, de la ora 20:45.