Gigi Becali, declaraţii în premieră despre plecarea lui Reghecampf de la FCSB. Ce spune despre clauza de reziliere

Plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la FCSB la Al Wahda este ca şi perfectată, iar Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că antrenorul este cel care va face marele anunţ chiar după meciul cu Craiova.

10 mai 2017, 16:27
Gigi Becali, declaraţii în premieră despre plecarea lui Reghecampf de la FCSB. Ce spune despre clauza de reziliere

Am vorbit şi azi cu Reghe şi mi-a zis că nu e nimic adevărat. Sâmbătă e ultima etapă, nu o să spună el dacă va pleca? Îşi fac ei echipa, jucătorii, şi câştigă fără antrenor ultimul meci„, a spus Gigi Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Citeşte şi FCSB, prinsă în mijlocul unui scandal. FC Braşov îl reclamă pe Gigi Becali pentru suma de 750.000 euro

Ultimul obstacol în calea plecării lui Reghecampf de la FCSB ar putea fi clauza de reziliere, a cărei valoare este de un milion de euro, potrivit ultimelor declarații ale patronului Gigi Becali, deși inițial se știa de 700.000 de euro. Becali a precizat, însă, că nu i-ar mai cere banii lui Reghecampf, dacă într-adevăr va pleca în această vară. „I-am promis că îl las fără clauze”, spunea Gigi Becali.

Citeşte şi Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Reghecampf. Primele negocieri au început deja cu Dan Petrescu

Laurențiu Reghecampf o antrenează pe FCSB din decembrie 2015, când l-a înlocuit pe Mirel Rădoi. El a mai condus echipa finanțată de Gigi Becali și între 2012 și 2014, reușind să câștige două titluri în Liga 1, o Cupă a Ligii și o Supercupă a României.