Gigi Becali despre Corneliu Vadim Tudor: Era un om care se mânia repede, dar care nu ţinea duşmănie

Gigi Becali a fost europarlamentar pe listele Partidului România Mare, condus de Corneliu Vadim Tudor. Becali a vorbit la România TV despre relaţia pe care a avut-o cu politicianul mort luni, în urma unui infarct, la vârsta de 65 de ani.

14 sept. 2015, 18:34
Gigi Becali despre Corneliu Vadim Tudor: Era un om care se mânia repede, dar care nu ţinea duşmănie

Corneliu Vadim Tudor a fost cel care l-a scos practic pe Gigi Becali din arest, în primăvara lui 2009 el propunându-i patronului Stelei să candideze pe listele Partidului România Mare pentru un post de europarlamentar.

În amintirea vechii prietenii care i-a legat pe cei doi, Becali a acceptat să vorbească despre Vadim, la România TV: „Era un om mânios pe moment, dar era un om foarte bun, sufletist, şi îi trecea supărarea foarte repede. Nu ţinea mânia, nu ţinea duşmănia şi răutatea, iar asta este foarte important la un om. Când am fost la temniţă, el a fost şi a vizitat-o pe mama. Eu nu ştiam că el are probleme de sănătate„.

Citeşte şi Corneliu Vadim Tudor, înglodat în datorii. Cum a încercat Tribunul să scape de sărăcie VIDEO

Gigi Becali a vorbit şi despre episodul candidaturii la europarlamentare: „Nu-s ipocrit să spun că-i datorez ceva lui Corneliu Vadim Tudor. Nu-i datorez nimic, pentru că şi candidatura mea pe listele Partidului România Mare, atunci, când eram în arest, a fost un troc politic. Adică eu să accept să candidez pentru alegerile europarlamentare şi să scap de închisoare, iar el să bage PRM-ul în Parlamentul European„.

Citeşte şi Corneliu Vadim Tudor, ULTIMA APARIŢIE televizată VIDEO

Referindu-se la poezia premonitorie pe care Vadim a scris-o zilele trecute, „Ultima cafea”, Gigi Becali a spus: „Oamenii care sunt genii vor să lase ceva şi după moartea lor. Şi atunci a scris acest poem, ca să rămână…„.