Gigi Becali, despre Cristi Borcea şi botezul copilului: Copilul nu voia să stea decât la el în braţe. Nu va face nicio nuntă

Cristi Borcea, eliberat din închisoare! Fostul finanţator dinamovist şi-a botezat astăzi copilul pe care îl are cu Valentina Pelinel. Invitat la eveniment, Gigi Becali a mărturisit că nu va exista însă şi o petrecere, finului său fiindu-i teamă să nu fie surprins de paparazzi. De altfel, Becali s-a declarat revoltat pentru că Borcea a primit permisie doar o zi.

01 mai 2017, 16:26

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel l-au botezat pe fiul lor. Milionarul, care a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, a primit permisiunea de a participa la eveniment.

„Copilul nici nu îl cunoaşte şi nu voia să stea decât la el în braţe. Cum îl lua cineva, cum plângea. Am rămas aşa… vezi ce înseamnă vocea sângelui? Copiii simt… Am stat de vorba, eu am venit acasă… după meci, am să mai trec o jumătate de oră, mai mult pentru el. Ca să stau cu el. Nu îl plângeţi voi pe Borcea. El stă bine de tot… iese de acolo şi îşi vede de treabă în continuare. Nu va face nicio nuntă. După 3 ani jumate de puşcarie şi 1 an jumate de când nu a mai venit acasă, e cu sorcova mintea lui. Are copii, are familie, nevastă… lasă omul să socializeze, îl ţii ca pe un animal şi când iese, nu mai ştie pe ce lume se află. Face botezul şi mâine se întoarce. El mai are de luat 60 de zile şi lui ii dai 1. Ce oameni…”, a spus Gigi Becali în exclusivitate la România TV.

Latifundiarul a declarat că, după părerea sa, în curând, Borcea o să fie liber. 

„I-am spus „stai liniştit, mai ai o lună de zile”. Am vorbit şi eu cu oameni pe care îi cunosc… o să bage în 10 zile legea la vot. Atunci, în maxim o lună o să fie liber”, a marturisit Gigi Becali la România TV.

Întrebat dacă Borcea are de gând să facă şi o fetita cu Valentina Pelinel, Gigi Becali a declarat că „la Cristi nu stii niciodata la ce te astepti. E un om de aur… cu suflet de aur, dar nici el nu cred ca stie”.

Valentina Pelinel l-a născut pe Milan în luna iunie a anului trecut, însă Borcea nu a putut fi prezent, şi asta pentru că era în închisoare. Cu toate acestea, el a trimis prin şofer un buchet imens de flori pentru iubita lui. Pelinel a declarat în mai multe rânduri că micuţul va fi creştinat în momentul în care Borcea va putea să participe la botez, iar asta s-a întâmplat luni, 1 mai.

Valentina Pelinel pregăteşte o petrecere de senzaţie pentru Milan Cristian, fiul ei şi al lui Cristi Borcea, care va împlini un an pe 8 iunie 2017.

Valentina Pelinel a programat petrecerea la locul de joaca detinut de Cristi Borcea, cu aceasta ocazie urmand a fi lansata si o carte, „Povestile lui Milan”.