GIGI BECALI, dezvăluiri incendiare: Dan Petrescu a vrut să-l dau afară pe Gâlcă

Gigi Becali i-a garantat lui Costel Gâlcă postul de antrenor al Stelei până la finalul campionatului, în ciuda rezultatelor modeste din acest retur şi a presiunilor venite din partea unor oameni din afara clubului.

25 mai 2015, 19:09
GIGI BECALI, dezvăluiri incendiare: Dan Petrescu a vrut să-l dau afară pe Gâlcă

Laurenţiu Reghecampf nu a fost singurul antrenor care a vânat postul lui Costel Gâlcă în această primăvară. Un alt tehnician care „a dat târcoale” a fost Dan Petrescu, după cum a dezvăluit chiar patronul Stelei, Gigi Becali. „Multă lume mi-a spus să îl dau afară pe Gâlcă. Am primit mii de mesaje. I-am zis şi lui Costel: „Chiar dacă pierd campionatul, chiar dacă nu mai sunt în fotbal, eu nu distrug destine, eu nu distrug oameni”. Sunt convins că băiatul ăsta va câştiga titlul şi va merge la altă echipă cu un nume„, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Citeşte şi Laurenţiu Reghecampf, REFUZAT de Poli Timişoara

Gigi Becali a dezvăluit că Dan Petrescu ar fi vrut să vină la Steaua. „Mara i-a dat mesaje lui Luţu că vrea să vină Dan Petrescu gratis, până în vară. O lună de zile nici n-am vrut să vorbesc cu Dan Petrescu. Luţu îmi tot zicea că îl înnebuneşte Mara cu mesaje. El şi cu Bilaşco l-au bombardat cu mesaje. Până la urmă l-am sunat: „Dane, tu ce vrei? Ştii că nu ne putem înţelege. În primul rând tu vrei mulți bani”. El voia să vină, câştiga trofeul şi apoi negocia de pe poziţie de forţă. Cerea bani mulţi şi după îmi săreau suporterii în cap, că de ce nu îl ţin pe Dan Petrescu la Steaua„, a povestit Gigi Becali.

Citeşte şi Antrenor surpriză la Steaua. Mirel Rădoi îl înlocuieşte pe Costel Gâlcă

Costel Gâlcă a preluat-o pe Steaua vara trecută, semnând cu roş-albaştrii un contract de un an. Săptămâna trecută impresarul său a declarat că Gâlcă nu va mai continua la Steaua, indiferent dacă va câştiga sau nu titlul în Liga 1.