GIGI BECALI, dorit liber de o sexy-politiciană. Cerere inedită depusă la Penitenciar

Sexy-politiciana, Ancuta Carcu, doreste ca Gigi Becali sa fie liber de Craciun. Carcu a trimis deja o cerere catre Administratia Nationala a Penitenciarelor din Romania prin care, in calitate de cetatean al Romaniei, cere eliberarea patronului de la Steaua.

23 dec. 2013, 08:50

Daca toata lumea o cunostea de Ancuta Carcu, drept dusmanul lui George Becali, in aceste zile, politiciana a demonstrat ca in prag de Craciun are un suflet mare. A trecut peste jignirile pe care i le-a adus George Becali in emisiunile de televiziune si acum e dispusa sa il ajute. Carcu a simtit ca locul lui Becali nu este in puscarie si nu a stat cu mainile in san. Acesta a trimis o cerere catre ANP si spera ca magnatul sa fie liber de Craciun.

„Cu toate ca am avut unele divergente cu domnul Becali, eu nu ii port pica acestui om cu suflet mare. Acest om trebuie sa fie liber, sa ajute oamenii nevoiasi. Oricum, el si dupa gratii ajuta oamenii nevoiasi. De aceea am facut aceasta cerere. Poate acum, in Ajun de sarbatori, cei de acolo sa se indure de el”, a spus Ancuţa Cârcu, la România TV.

„Întrucât domnul George Becali îşi ispăşeşte pedeapsa în penitenciar, în regim deschis/semideschis, îmi exprim dorinţa de cetăţean al României ca acesta să beneficieze de legea 254/2013 care prevede eliberarea unui condamnat, după cum urmează în citatul din dreptul persoanelor private de libertate” a scris Ancuta Carcu in cererea de eliberare.

Carcu nu s-a oprit aici. In cererea depusa la ANP, politiciana a tinut mortis sa scoata in evidenta lucrurile bune pe care Becali le-ar face daca ar iesi din inchisoare, scrie newscluj.

„Trebuie reţinut faptul că domnul George Becali, nu este un pericol public pentru nimeni. Acesta nu a avut niciodată ieşiri violente în spaţiul public şi nu a agresat pe nimeni. Mai mult, domnul George Becali este aşteptat de familie şi oameni nevoiaşi care au nevoie de ajutorul sau, acum în prag de Crăciun. Totodată fac apel la bunătatea celor care trebuie să ia această decizie de a-l elibera pe domnul Becali. Şi eu ca femeie credincioasă, cel puţin la fel de mult ca domnul Becali, am încredere că Dumnezeu vă va răsplăti pentru eliberarea deţinutului şi pentru binele pe care îl va face acesta în perioada de 5 zile, persoanelor nevoiaşe.” a mai spus Carcu. Ramane de vazut daca va avea efect cererea de elibiberare a lui Gigi Becali, de Craciun.