EXCLUSIV Gigi Becali, după ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa. „Nu pot să îi dau şi eu una, să îi rup mâna?”

Gigi Becali a comentat la România TV incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa.

17 iul. 2019, 08:11
EXCLUSIV Gigi Becali, după ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa. „Nu pot să îi dau şi eu una, să îi rup mâna?”

Gigi Becali a vorbit despre egalitatea între sexe și despre incidentul petrecut între Anamaria Prodan și Dan Alexa. În urmă cu câteva zile, patronul luiu FCSB spunea că dacă era în locul lui Dan Alexa „o lua de păr, o tundea, o tăvălea” pe Anamaria Prodan.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan: „Dan Alexa este BĂRBAT, cei care vor b-ul mare la cuvântul bărbat ar trebui să ia seama la el”

„Eu nu am spus despre ea, eu am spus la modul general, că dacă tot spuneți că sunt eu misogin… și că nu știu ce… și că femeile sunt egale cu bărbații. Păi, dacă suntem egali, eu nu vreau să fac discriminare. Eu nu fac discriminare. Eu zic că femeile sunt egale cu bărbații și dacă o femeie îmi dă un pumn, atunci nu pot să îi dau și eu una, să îi rup mâna? Nu vorbesc de Ana că nu am de ce și nici nu vreau să o supăr. Eu vorbesc la modul general. Adică în ce mod ea e huligană și cum adică ești egală? Dar dacă ești egală, atunci și bărbatul e egal cu femeia. Și dacă este egalitate, atunci și bărbatul poate să îi rupă capul dacă poate”, a declarat Gigi Becali la România TV.