Gigi Becali, cercetat penal pentru ultraj. Prima reacţie: ce spune despre mesajul trimis directorului Penitenciarului Jilava

Gigi Becali este cercetat penal pentru ultraj, după ce ar fi trimis mesaje de ameninţare directorului Penintenciarului Jilava. Patronul FCSB susţine însă că mesajele trimise au fost de prietenie!

27 feb. 2019, 12:28
Gigi Becali, cercetat penal pentru ultraj. Prima reacţie: ce spune despre mesajul trimis directorului Penitenciarului Jilava

Gigi Becali a fost acuzat de ultraj, la sesizarea Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), iar marţi, 26 februarie, au început audierile în cazul său.

Lovitură DEVASTATOARE pentru GIGI BECALI. Are DOSAR PENAL pentru ULTRAJ după ce a ameninţat la TV un director de penitenciar VIDEO

Gigi Becali susţine însă, că mesajele au fost trimise ca pentru o prietene şi nu ar fi ameninţat-o pe directoarea Penintenciarului Jilava, ci doar i-ar fi adus la cunoştinţă faptul că va plăti în faţa lui Dumnezeu.

„Este o mare minciună pe care v-a zis-o mincinosul ăla. Cum îl cheamă pe mincinos? El a făcut plângere la Parchet şi Parchetul a râs de el şi a trimis-o la Poliţie la Sectorul 1. Iar Poliţia m-a sunat pe mine râzând şi mi-au spus că au sunat-o pe femeia care este directoarea de la Penintenciarul Jilava şi a zis „Domne, nu-mi însuşesc aşa ceva!”. Adică el spune, cu alte cuvinte, cum ar fi să îmi facă mie cineva plângere că te-am ameninţat pe dumneata, dar dumneata să spui: „Nu m-a ameninţat, dom’ne, Becali!”. Directoarea de acolo a zis „Nu-mi însuşesc plângerea de la Jilava. Nu a fost nicio ameninţare”. El, Dumitraşcu, el a făcut plângerea. Şi femeia, directoarea a zis: „Nu e, dom’ne, aşa, nu e adevărat, nu m-a ameninţat cu nimic!”. Eu i-am trimis mesaje (n.r. – directorului Penintenciarului Jilava), dar i-am trimis mesaje ca unei prietene, pentru că jucam table când eram cu ea la Poliţie şi i-am zis: „Pentru ce faci mizeriile astea? Nu ţi-e frică de Dumnezeu? O să plăteşti!”. I-am zis că o să plătească în faţa la Judecată, adică în faţa lui Dumnezeu, nu mie!”, a declarat Gigi Becali la Antena Stars.

Motivarea ICCJ. De ce FCSB nu mai poate folosi niciodată numele STEAUA. Dezastru pentru GIGI BECALI

FSANP a acuzat Administraţia Penintenciarelor că instituţia a atras atenţia în spaţiul public asupra unei sesizări de urmărire penală, când, de fapt, aceasta nu a fost înregistrată. Astfel, opinia publică ar fi fost dezinformată: Această faptă îmbracă elementele constitutive ale infracţiunii de ultraj şi, având în vedere că cel în cauză a mai fost condamnat pentru infracţiuni care implică ameninţări duse până la capăt, am cerut intervenţia autorităţilor”.