Gigi Becali e mic copil! Ce clauză halucinantă are Antonio Conceicao în contractul cu CFR Cluj

Antonio Conceicao, 56 de ani, a acceptat o înţelegere prin care e obligat să se consulte cu şefii lui CFR Cluj în privinţa echipei de start pe care o trimite atât în meciurile oficiale, cât şi în cele amicale!

22 nov. 2018, 09:20
Gigi Becali e mic copil! Ce clauză halucinantă are Antonio Conceicao în contractul cu CFR Cluj

Antonio Conceicao se bate la titlu în Liga 1, dar, de fapt, nu mişcă în faţa şefilor din Gruia. Fanatik a publicat contractul care l-ar face invidios până şi pe Nicolae Dică (38 de ani), antrenorul celor de la FCSB, pe care Gigi Becali îl controlează total!

George Ţucudean, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Gigi Becali. Incredibil, cum a fost păcălit la BANI

Dacă Gigi Becali îi trasează direcţia lui Nicolae Dică din lojă, şefii de la CFR Cluj au mers mai departe şi i-au stipulat lui Antonio Conceicao chiar în contractul semnat în această vară că trebuie să se consulte cu ei în privinţa tutoror echipelor de start pe care le aliniază. Practic, fie că e vorba de un meci important din campionat sau cupele europene, fie că discutăm despre o partidă amicală, portughezul trebuie să aibă acceptul superiorilor din club pentru fiecare jucător pe care-l trimite în primul „11”!

Cu Antonio Conceicao la cârmă, CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Europa League de Dudelange, locul 13 din 14 la ora respectivă în Luxemburg.