Gigi Becali face politică din închisoare. Vezi cum pregăteşte STRATEGIA pentru europarlamentare

Din spatele gratiilor, Gigi Becali îşi resuscitează partidul! PNG se pregăteşte să intre în cursa pentru europarlamentare. Vărul lui Becali, Virgil, cel care se ocupă de partid, i-a convocat la Bucureşti luna aceasta pe liderii PNG din toată ţara, ca să decidă cu cine se aliază pentru europarlamentare, informează România TV. Unii vor chiar din nou în alianţă cu PNL.

09 ian. 2014, 09:21
Gigi Becali face politică din închisoare. Vezi cum pregăteşte STRATEGIA pentru europarlamentare

Cei care au rămas în partidul lui Gigi Becali se pregătesc deja pentru europarlamentare. După jumătatea lunii ianuarie va avea loc la Bucureşti o întâlnire cu toţi liderii de organizaţie din PNG. Este o întâlnire convocată chiar de Virgil Becali, vărul lui Gigi Becali, cel care a rămas să conducă acest partid în lipsa omului de afaceri.

Aceşti vor discuta despre ce alianţe ar trebui să facă pentru a avea un loc în Parlamentul European. Sunt conştienţi că nu pot ajunge acolo singuri şi majoritatea liderilor de organizaţii vor o alianţă cu un partid de dreapta. Unii dintre ei chiar vor din nou o alianţă cu Partidul Naţional Liberal.

„Noi am fost anunţaţi de la Bucureşti. Am fost convocaţi iniţial pentru decembrie, apoi am fost anunţaţi că în a doua decadă a lunii ianuarie vom fi convocaţi la Bucureşti pentru a stabili strategia la europarlamentare. Domnul Becali ne-a transmis prin Virgil Becali şi conducerea PNG strategia care trebuie aplicată, ce avem de făcut. S-a mers pe cooptarea de noi organizaţii, înfiinţarea de noi organizaţii şi încercăm să atragem cât mai mulţi simpatizanţi”, a declarat, la România TV, Zamfir Macovei, PNG Vrancea.

Gigi Becali a fost vizitat, joi dimineaţă, la închisoare de Ionuţ Luţu şi Virgil Becali. Omul de afaceri va putea lucra în curând la clubul de fotbal deţinut de naşul său Gică Hagi, asta după ce Penitenciarul Poarta Albă a semnat contractul cu Viitorul Constanţa.