Gigi Becali, făcut praf în direct! Atac fără precedent la adresa finanţatorului de la FCSB

Gigi Becali a fost atacat în direct la TV de Ion Crăciunescu. Fostul mare abritru internațional a anunțat că finanțatorul de la FCSB este un "antrenor care habar n-are fotbal"!

03 sept. 2018, 17:34
Gigi Becali, făcut praf în direct! Atac fără precedent la adresa finanţatorului de la FCSB

Ion Crăciunescu a specificat și care este rolul lui Nicolae Dică la FCSB.

Gigi Becali, SCANDAL MONSTRU la Arena Naţională. „Bă, cine eşti tu să mă înjuri pe mine?”

„FCSB este echipa în care patronul a investiti cei mai mulți bani. Are cei mai buni jucători. Așa cum la fotbal ne conduce un om care habar nu are, și la FCSB e antrenor un om care se pricepe foarte bine la bani, afaceri, dar care habar n-are de fotbal. E părerea mea. Domnul Dică stă cu echipa și iese la conferințele de presă că îl obligă regulamentul. În timpul săptămânii, echipa o anunță Gigi Becali. Cine pleacă, cine vine, cine nu mai joacă. Tot anunță Becali. Nu ne spune în ce sistem joacă. Repet, nu un om prost poate face banii pe care i-a făcut Becali. Dar când vine vorba de antrenorat, să mă ierte!”, a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Gigi Becali recunoaşte că A FURAT: „M-a pedepsit Dumnezeu!”. Mărturisire BOMBĂ după ELIMINARE

Gigi Becali a ținut să precizeze recent că cel care ia deciziile în ceea ce privește componența primului „11” este Nicolae Dică: „Dacă el spune că vreau să joc cu jucătorul ăsta, niciodată nu spun nu. Dacă el spune că vreau să joc cu jucătorul ăsta, înseamnă că are încredere în jucător. El face echipa, dar ne consultăm. În majoritatea cazurilor, propunerile lui eu le accept”.