Gigi Becali, gest de mare prietenie. I-a plătit tratamentul lui Fane Spoitoru, în Israel

Tratamentul pe care interlopul Fane Spoitorul îl facea în Israel a fost plătit integral de Gigi Becali. Potrivit presei mondene, patronul Stelei a dat 50.000 de euro pentru a-l salva pe vechiul său camarad.

19 apr. 2016, 09:24
Gigi Becali, gest de mare prietenie. I-a plătit tratamentul lui Fane Spoitoru, în Israel

Singurul care a rămas aproape de Fane Spoitoru în perioada grea de boală a fost Gigi Becali, scrie wowbiz.ro. Milionarul este cel care ar fi achitat şi nota de plată de 50 de mii de euro către spitalul din Israel unde interlopul a fost internat aproape o lună şi jumătate.

Gigi Becali l-a ajutat pe Fane într-un moment în care majoritatea prietenilor lui vechi s-au dat loviţi. El era un bărbat mândru, nu a vrut să întindă mâna la nimeni. Becali a aflat că este bolnav grav, s-a interesat unde s-ar putea efectua tratamentul şi s-a angajat să suporte toate cheltuielile„, a povetit o rudă, pentru sursa citată.

De altfel, presa mondenă scrie că între Fane Spoitoru și Gigi Becali era o relaţie de prietenie veche. Cei doi se cunoșteau de la jumătatea anilor ’80, când Becali, cunoscut pe atunci ca Gigi „Ţânţaru”, beneficia de protecţia interlopului.

Fane Spoitoru fost înmormântat săptămâna trecută la Cimitirul Bellu, după un priveghi fastuos la care au participat capii lumi interlope, manelişti şi prieteni.