GIGI BECALI, gest de o jumătate de MILION de EURO. Donaţie INCREDIBILĂ a patronului Stelei

GIGI BECALI dă jumătate de milion de euro pentru a ridica o mănăstire chiar pe locul în care a căzut avionul pilotat de Adrian Iovan, în data de 20 ianuarie Latifundiarul a fost profund marcat de drama din Apuseni, în care şi-a pierdut viaţa Adrian Iovan şi studenta Aura Ion.

21 feb. 2014, 17:00
GIGI BECALI, gest de o jumătate de MILION de EURO. Donaţie INCREDIBILĂ a patronului Stelei

GIGI BECALI i-a premiat cu câte 5.000 de euro pe primii oameni care au ajuns la locul accidentului din Apuseni, iar acum este decis să facă un nou gest memorabil legat de tragedia aviatică în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi Aura Ion.

Citeşte şi Gigi Becali, DĂRÂMAT la aflarea veştii că nu se va putea opera. Vezi PRIMA sa reacţie

Potrivit wowbiz.ro, Gigi Becali urmează să doneze o jumătate de milion de euro pentru construcţia unei biserici pe locul unde s-a prăbuşit pe 20 ianuarie avionul pilotat de Adrian Iovan.

Citeşte şi GIGI BECALI, declaraţii IMPRESIONANTE în faţa instanţei: Nu vreau să fiu MĂCELĂRIT!

Domnul Gigi vrea să ridice o biserică acolo, pe culme, la Petreasa. Dînsul e un mare creştin şi le-a spus prin intermediari şi celor trei moţi premiaţi de dînsul că vrea să ridice o biserică acolo. Domnul Gigi a fost tare marcat de povestea asta şi vrea să-i mulţumească lui Dumnezeu pentru că au supravieţuit 5 din cei 7 pasageri!„, au declarat localnicii pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi TRAGEDIA AVIATICĂ din Apuseni. Ultimele pregătiri pentru parastasul de 40 de zile de la Horea VIDEO