Gigi Becali, gest emoţionant din puşcărie. O va ajuta cu bani pe femeia care a vrut să-şi abandoneze copiii

Gigi Becali nu rămâne indiferent la suferinţa oamenilor, nici din spatele gratiilor. Latifundiarul din Pipera a fost impresionat de drama unei mamei, care a vrut să renunţe la cei trei copii pentru că nu mai avea cu ce să-şi crească micuţii. Gigi Becali a aflat de povestea femeii şi a decis să o ajute cu bani.

03 sept. 2014, 13:53
Gigi Becali, gest emoţionant din puşcărie. O va ajuta cu bani pe femeia care a vrut să-şi abandoneze copiii

Gigi Becali a aflat despre povestea mamei din Brăila care nu îşi mai permite din punct de vedere financiar să îşi mai crească cei trei copii şi a decis să îi sară în ajutor. După ce a văzut la televizor materialul difuzat de România TV, Gigi Becali l-a sunat pe Virgil Becali şi i-a spus să facă toate demersurile pentru ca la această femeie să ajungă banii de care are nevoie.

Gigi Becali a văzut la televizor cazul femeii care a vrut să renunţe la copii din cauza sărăciei. Am vorbit cu dânsul marţi seară, eu am sunat la România TV miercuri şi am luat numele doamnei Daniela Moldoveanu. I-am pus în cont 200 de milioane de lei vechi prin bunăvoinţa lui Gigi Becali. Banii o vor ajuta să îşi plătească datoriile, curentul„, a declarat la România TV Virgil Becali.

Daniela Moldoveanu are 39 de ani şi este din Brăila. Şi-a construit o familie, iar pe cei trei copii i-a crescut cu tot sufletul. De curând soţul a părăsit-o, iar femeia disperată că nu are cu cine să îşi lase copiii minori a renunţat la serviciu. Încet, încet greutăţile au doborât-o. Disperarea a fost atât de mare încât s-a gândit să-şi dea copiii în grija statului. Trei fraţi de 5, 7 şi 17 ani bine crescuţi, sociabili şi foarte ataşaţi de mamă.

Angajaţii de la Protecţia Sociala au sosit la solicitarea mamei să ia minorii, însă aceasta s-a răzgândit imediat la vederea lor. Şi angajaţii Protecţiei Sociale şi-au dat repede seama că despărţirea micuţilor de mamă şi frate ar fi total nedreaptă.

Îmi este foarte greu fără ei, nu pot să stau fără ei, îmi este foarte greu fără copiii mei şi am luat decizia ca ei să fie alături de mamă şi să îi sprijin cu toată puterea mea şi cu ajutorul lui Dumnezeu„, a spus femeia.

Autorităţile i-au sărit femeii în ajutor. Mama copiilor va fi ajutată în găsirea unui nou loc de muncă.