GIGI BECALI, gest emoţionant după ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni

Adrian Iovan şi Aurelia Ion, studentă în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti, şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni, de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

24 ian. 2014, 11:00
GIGI BECALI, gest emoţionant după ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, chiar dacă se află încarcerat de peste opt luni, nu este deloc rupt de realitatea cotidiană și face gesturi la care alții, aflați în libertate, nici nu se gîndesc. România a fost cutremurată în ultimele zile de accidentul aviatic în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi medicul stagiar Aura Ion, în vîrstă de numai 23 de ani. Gigi a fost la fel de puternic marcat de această dramă şi a hotărît să acţioneze. Astfel, după ce în urma acestui teribil incident au fost salvate şi cinci persoane, latifundiarul din Pipera s-a gîndit să le ofere o recompensă salvatorilor acestora.

VEZI ŞI: Accident AVION: primele IMAGINI după prăbuşirea avionului

FANATIK a aflat că latifundiarul din Pipera l-a mandatat deja pe Ionuţ Luţu să ia legătura cu localnicii care au contribuit la acţiunea respectivă de găsire şi de salvare. Totodată, mai marele clubului din Ghencea i-a spus angajatului său să ia legătura şi cu familiile celor doi decedaţi pentru a se interesa dacă au nevoie, la rîndul lor, de un ajutor financiar.

Mărturii cutremurătoare de la locul tragediei din Apuseni: Studenta avea lacrimile îngheţate pe faţă VIDEO