Gigi Becali, GEST IMENS pentru o bătrână de 80 DE ANI. Ce i-a promis femeii care doarme în GRAJD după ce i-a ars CASA

Maria Moise, o femeie de 80 de ani care a ajuns să doarmă într-un grajd în miezul iernii după ce i-a ars casa, a cutremurat o țară întreagă cu povestea ei. La scurt timp după ce a aflat drama prin care trece bătrâna, Gigi Becali s-a oferit să plătească tot ce presupune construirea unei locuințe pentru aceasta.

07 feb. 2019, 19:54
Gigi Becali, GEST IMENS pentru o bătrână de 80 DE ANI. Ce i-a promis femeii care doarme în GRAJD după ce i-a ars CASA

Maria Moise nu și-a putut stăpâni lacrimile când a rememorat scenele teribile când focul i-a mistuit casa. Cu ultimele puteri, ea a reușit să iasă din mijlocul flăcărilor infernale, care i-au cuprins și hainele de pe ea.

Alexandra Becali, cea mai tare AROGANŢĂ. Cum a apărut la mall fiica lui Gigi Becali FOTO

„Am vrut să aprind focul în sobă, sâmbătă, la ora 4. Când am tras chibritul, am făcut un mototol cu ziar şi am băgat în sobă. Prima dată, nu s-a aprins. A doua oară, a luat foc şi a izbucnit peste mine. Am deschis uşile şi am ieşit afară. Când am intrat înăuntru, aveam o găleată cu apă. Am aruncat cu găleata cu apă şi lângă sobă, aveam o sobiţă de fier, mai aveam o saltea… Şi a luat salteaua, ardea pe dedesubt. Am vrut să trag de saltea şi s-a luat focul cu mine. Am ieşit afară cu pieptul plin de flăcări. M-am tăvălit şi am alergat să strig vecinii. Nu am mai putut”, a povestit Maria Moise în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Bombă în showbiz! Alexandra Becali s-a combinat cu fiul unui milionar controversat!

Gigi Becali a aflat de la televizor povestea bătrânei și a anunțat că vrea să se ocupe de cheltuielile pentru construcția unei noi locuințe.

„Avem o rezolvare pentru cazul doamnei Moise, cu casa de mai devreme. Ne-a sunat domnul Gigi Becali şi ne-a spus că omul dă banul, să facem casa. Deci, doamna Moise va avea casă”, a anunţat Simona Gherghe.