Gigi Becali, gest surprinzător înainte de Paşte. Cum a reacţionat faţă de oamenii care îl aşteptau să îi ceară ajutor

Gigi Becali a făcut un gest surprinzător înainte de Paşte, faţă de oamenii care îl aşteptau în faţa porţii. Latifundiarul din Pipera a avut o surpriză în această dimineaţă, când voia să iasă din curte, a fost asaltat de mai multe persoane.

19 apr. 2021, 16:40
Gigi Becali, gest surprinzător înainte de Paşte. Cum a reacţionat faţă de oamenii care îl aşteptau să îi ceară ajutor
Gigi Becali, gest surprinzător înainte de Paşte

Gigi Becali, gest surprinzător înainte de Paşte. Patronul FCSB este cunoscut pentru generozitatea sa faţă de persoanele nevoiaşe care îi cer ajutorul, iar în preajma sărbătorile mulţimi de oameni se adunau în faţa palatului pentru a primi ceva.

Citeşte şi: Gigi Becali continuă războiul cu Anamaria Prodan. „Mă enervez doar când îi aud numele acestei femei!”

Gigi Becali, gest surprinzător înainte de Paşte

Asta s-a întâmplat şi în dimineaţa zilei de luni, când latifundiarul din Pipera a făcut un gest total neaşteptat faţă de persoanele care îl aşteptau la poarta palatului. Când a ieşit din curte la volanul maşinii sale de lux, acesta a găsit câteva zeci de persoane în faţa locuinţei sale din apropiere de Piata Victoriei.

Patronul FCSB nu a mai coborât să împartă bani, aşa cum obişnuia să facă în trecut, ci le-a facut semn oamenilor să se dea din faţa maşinii, scrie sport.ro. Milionarul şi-a văzut de drum, iar oamenii s-au văzut nevoiţi să plece dezamăgiţi spre casele lor.

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce avere are Gigi Becali, finanțatorul FCSB, care a refuzat de curând o ofertă de zece milioane de euro pentru un jucător.

Gigi Becali, în vârstă de 62 de ani, a spus recent că a primit o nouă ofertă pentru jucătorul Olimpiu Moruțan, fiind vorba de 10 milioane de euro. Finanțatorul FCSB ar fi refuzat-o.

În acest context, Dumitru Dragomis a spus că Gigi Becali nu este disperat să își vândă jucătorul și că știe ce avere uriașă are acesta.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e bun prieten cu finanțatorul FCSB, și a dezvăluit că, în ciuda faptului că ne aflăm în pandemie de coronavirus și sunt vremuri dificile din punct de vedere financiar pentru majoritatea românilor, acest lucru nu îl afectează și pe Gigi Becali, care are o avere impresionată.

Gigi Becali, ăsta, este un tip foarte deștept, dom’ne, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea.

Era coadă la el la intrare. Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun. Gigi Becali are bani mulți, dom’ne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a declarat Dumitru Dragomir la PRoX, citat de Gândul.


loading...
Partenerii noștri