Gigi Becali, gest URIAŞ pentru Zina Dumitrescu

Gigi Becali s-a hotarat sa-i faca batranetea mai linistita Zinei Dumitrescu, fosta creatoare de moda aflata in prezent intr-un azil din apropierea Capitalei. "Mama Zina" are datorii de 50.000 de lei la azil.

28 apr. 2016, 10:36
Gigi Becali, gest URIAŞ pentru Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu are datorii de peste 50.000 de lei si a ramas practic la mana conducerii azilului. Marele ei noroc este ca Ion Cassian, directorul insititutiei, e prieten de peste 25 de ani cu Zina si e decis sa n-o lase pe drumuri. Chiar si asa, acesta are mari dificultati in a mai suporta cheltuielile femeii din propriul buzunar.

CITEŞTE ŞI Zina Dumitrescu, transformare RADICALĂ la azilul de la Snagov. A ajuns de nerecunoscut FOTO

„Fiul doamnei Zina n-a mai trecut pe la ea de aproximativ un an. Intre timp s-au acumulat datorii mari, foarte mari. Ganditi-va doar ca un loc la noi costa intre 2.500 si 4.500 de lei, iar in cazul doameni Zina se mai adauga tratamentul pe care trebuie sa-l ia zilnic si pe care-l platesc din banii mei. In plus, doamna Zina are si anumite solicitari pe care incercam sa le satisfacem. Acum s-a mai incalzit si vreau s-o duc la mare, la Mamaia. Isi doreste foarte mult sa vada o data litoralul”, a declarat Ion Cassian pentru WOWbiz.ro.

Gigi Becali a aflat din presa despre situatia grea in care se afla in acest moment Zina Dumitrescu si a luat deja legatura cu conducerea spitalului pentru plati datoriile si ceva in plus pentru ca, urmatoarele luni, Mama Zina sa beneficieze de toate conditiile necesare si de tratament.