Gigi Becali, gestul la care nu se aştepta nimeni din spatele gratiilor

Patronul Stelei l-a mandatat pe Luţu să meargă în vizită la Mihai Stoica, Cristi Borcea, Victor şi Ioan Becali pentru a le lăsa cîte un pachet cu ocazia sărbătorilor Pascale. 

21 apr. 2014, 07:12
Gigi Becali, gestul la care nu se aştepta nimeni din spatele gratiilor

Închis la Poarta Albă de aproximativ un an, Gigi Becali a luat o decizie de suflet, menită să mai aline din suferinţa bunilor săi prieteni care se află la suferinţă. Săptămîna trecută, patronul Stelei l-a chemat pe Luţu la penitenciarul din judeţul Constanţa pentru o ultima discuţie înainte de Paşte. „Hagi” s-a prezentat într-un suflet la închisoare, acolo unde a primit o sarcină de îndeplinit, cu ocazia învierii Domnului.

Pachet pentru veri

Gigi i-a transmis lui Luţu să-şi facă timp şi să meargă neapărat în vizită la Mihai Stoica, Cristi Borcea, Victor şi Ioan Becali pentru a le duce cîte un pachet cu ocazia sărbătorilor. Aceştia au avut surpiza plăcută să constate că au primit din partea latifundiarul din Pipera produse tradiţionale de Paşte, din care nu au lipsit ouăle, mezelurile, mîncarea de miel şi cozonacii. Prin intermediul lui Luţu, Meme, fraţii Becali şi Borcea i-au mulţumit lui Gigi şi speră ca sărbătorile din acest an să fie ultimele petrecute după gratii.

A ajutat o familie nevoiaşă

Gestul făcut faţă de colegii de suferinţă nu a fost singurul făcut de Gigi de Paşte. Patronul Stelei a ajutat o femeie cu şapte copii, singură, fără soţ şi fără nici o susţinere materială. Latifundiarul din Pipera a ordonat ca familiei respective să-i fie dăruită o casă, complet mobilată şi utilată, în care să îşi ducă decent traiul zilnic. În plus, le-a oferit celor opt suflete, prin aceeaşi intermediari, şi o sumă de bani destinată cheltuielilor pe care le au de făcut în următorul timp. Conform surselor fanatik.ro , donaţia totală se ridică undeva la 25.000 de euro.