Gigi Becali, SITUAŢIE DRAMATICĂ după GRATII. Incident GRAV la POARTA ALBĂ

Gigi Becali are din nou probleme la penitenciar. Deşi a câştigat procesul cu administraţia de la Poarta Albă, care i-a interzis dreptul la muncă după comportamentul din ziua de permisie, Gigi Becali nu a mai ieţit din nou din celulă. Ba, mai mult, autorităţile au demarat o anchetă la Academia Hagi.

01 iul. 2014, 14:53
Gigi Becali, SITUAŢIE DRAMATICĂ după GRATII. Incident GRAV la POARTA ALBĂ

Gigi Becali a făcut un scandal imens în închisoare şi a avut o ieşire nervoasă faţă de şefii de la Poarta Albă, anunţă Fanatik.

„Ce faceţi, mă, cu mine? Vă bateţi joc de mine? Voi vreţi să mă duc la CEDO şi să vă cer daune de un milion de euro? După ce că am fost sancţionat aiurea, iar tribunalul mi-a dat dreptate, de ce nu mă lăsaţi la muncă? Dacă nu mă scoateţi la muncă, o să vedeţi că vă reclam la CEDO!”, a izbucnit Gigi Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali a primit încă o lovitură cruntă din partea conducerii Penitenciarului Poarta Albă. Mai exact, şefii au demarat o anchetă la Academia Hagi  după ce au primit informaţii că Gigi Becali se duce în vacanţă la locul de muncă. Din acest motiv, au cerut chiar să i se suspende definitiv dreptul la muncă lui Gigi Becali.