Gigi Becali: Ginerele lui Băsescu mi-a cerut 7.000 de euro împrumut

George Becali face dezvăluiri incendiare despre familia lui Traian Băsescu. Într-o intervenţie telefonică la România TV, latifundiarul din Pipera a afirmat că soţul Elenei Băsescu se ocupa cu afaceri necurate şi că i-a cerut împrumut 7.000 de euro.

02 oct. 2016, 06:10
Gigi Becali: Ginerele lui Băsescu mi-a cerut 7.000 de euro împrumut

„Dacă tot veni vorba cu Nenea Băse… Păi nenea Băse, după 2 luni după ce am ieşit de la puşcărie ginerele tău mi-a cerut 7.000 de euro că avea nevoie că a făcut accident cu maşina„, a declarat Gigi Becali la România TV.

Pentru a face rost de bani lichizi, Bogdan Ionescu a apelat chiar şi la casele de amanet. El a fost surprins de paparazzi după o asemenea tranzacţie.

Mai mult, Becali susţine că Bogdan Ionescu se ocupa cu lucruri necurate şi sugerează că banii pe care i-a cerut împrumut ar fi fost destinaţi pentru procurare de droguri.

Dacă a făcut accident, şi nu avea carnet, atunci eu nu-i dau… să vină la notariat şi să semneze că mi-e frică să dau bani împrumut că cine ştie pentru ce foloseşte banii. Probabil pentru ceva „făină” şi pe urmă dau de belele eu. Să semneze la notariat că i-am dat bani împrumut, nu că i-am dat pentru cine ştie ce marfă. Ca să ştie Băse cine e el şi în jurul lui cine s-a învârtit„, a completat Gigi Becali. 

Fostul preşedinte Traian Băsescu a recunoscut, într-o emisiune la România TV, că traficanţii de droguri au reuşit să se apropie foarte mult de familia lui.

„Un super vestit interlop îşi propusese să organizeze o răpire a uneia dintre fete, mai slobodă era cea mică care umbla prin discoteci şi exista riscul să-i pună un pacheţel cu cocaină sau droguri în buzunar pentru compromitere sau mă rog”, a declarat Traian Băsescu.