EXCLUSIV! Gigi Becali i-a analizat pe oamenii politici. Cine sunt PIŢIPOANCA, TRĂDĂTORUL şi FANFARONUL

 Gigi Becali i-a caracterizat pe cei mai importanţi lideri politici ai momentului, într-un interviu pentru România TV.

26 dec. 2016, 15:04
EXCLUSIV! Gigi Becali i-a analizat pe oamenii politici. Cine sunt PIŢIPOANCA, TRĂDĂTORUL şi FANFARONUL

Gigi Becali, fost membru în PNL, a anunţat că ăşi va face partid pentru alegerile viitoare. Iată ce a spus despre actualii lideri politici:

– Alina Gorghiu: pițipoancă

– Vasile Blaga: caporal

– Ludovic Orban: fanfaron

– Crin Antonescu: trădător, laș, mare orator.

– Traian Băsescu: tiran.

– Victor Ponta: Îl iubesc! Nu știu cum să spun, că a avut și el greșeli, dar nu pot să-l caracterizez pe Victor Ponta. El, când am fost în temniță, mi-a adus alinare și mi-a alinat familia. A spus: Becali a pătimit destul, dacă voi fi președinte îl grațiez. Îmi aducea alinare. Toată viața o să țin minte! A făcut două greșeli mari, în opinia mea, Ponta. Una, l-a pus pe Cernea homosexualul, l-a făcut deputat. A greșit în fața lui Dumnezeu. Și a mai făcut una. L-a lăsat pe Oprea viceprim-ministru când ăla nu știa să scrie.

– Vasile Dâncu: Îmi place cum vorbește. Mi se pare un om foarte deștept, dar nu știu dacă are harul, dacă are credință.

– Laura Codruța Kovesi: Nu știu ce să spun că mă atrage la ea. Are ea o față care exprimă bunul simț. Este o femeie credincioasă. Știu că se spovedește, se duce la biserică. Îmi inspiră dragoste.

– Dacian Cioloș: L-am cunoscut. Am fost în comisia de validare în Parlamentul European. L-am audiat. Eu eram în comisia de agricultură. M-am mândrit. Nu a fost aplaudat nimeni cum a fost aplaudat el la discursul de investire. Deștept, foarte vertical, cu demnitate. Ca prim ministru, nu are bărbăție.

– Emil Boc: om mic.

– Gabriela Vrânceanu Firea: Fina mea? Sunt sigur că o va lumina Dumnezeu să facă ceea ce trebuie. Ea face totul cu rugăciune. Ea se roagă în fiecare zi, seara, dimineața și trece în fiecare zi pe la sfânta biserică și după aia se duce la primărie.

Gigi Becali îl face praf pe Liviu Dragnea. „Nu ţi-e ruşine?”

Invitat să spună un nume din PNL, care să fie demn să conducă partidul liberal, Gigi Becali a spus: „Era o femeie, care îmi plăcea de ea, Andreea Paul Vass! E cea mai deșteaptă dintre toate. Este mai deșteaptă decât Sevil Shhaideh de o sută de ori. Mai deșteaptă de o sută de ori și mai competentă”.