Gigi Becali i-a dat mesaj lui Mirel Rădoi, înaintea meciului cu Portugalia. Cei doi au vorbit imediat după aceea la telefon

Gigi Becali susţine că relaţiile cu Mirel Rădoi s-au mai îmbunătăţit după o conversaţie pe care cei doi au avut-o înaintea meciului Portugalia U21 - România U21 1-2.

13 sept. 2018, 14:04
Gigi Becali i-a dat mesaj lui Mirel Rădoi, înaintea meciului cu Portugalia. Cei doi au vorbit imediat după aceea la telefon

Relaţiile dintre Mirel Rădoi şi Gigi Becali s-au înrăutăţit după ce actualul selecţioner de la tineret la plecat de la FCSB, în urmă cu trei ani. Apoi, cei doi au avut mai multe schimburi de replici. Însă Gigi Becali spune că vrea pace cu finul său şi l-a sunat înainte de meciul cu Portugalia. Iniţial, selecţionerul naţionalei de tineret a refuzat să-i răspundă:

Lui Mirel Rădoi i-am dat mesaj înainte de meciul cu Portugalia, i-am zis să răspundă la telefon că nimic nu face fără binecuvântarea naşului. Poate să facă ce vrea, nu mă supără pe mine. Şi-a câştigat deja dragostea când eram în puşcărie, când oamenii nu mai erau oameni. Dragostea mea pentru el n-o poate învinge nimic. L-am mai sunat o dată şi a răspuns după aia.

La Mirel nu puteam să-i răspund cu război. A făcut gesturi frumoase când eram în puşcărie, multe gesturi frumoase. I-am zis şi în mesaj că o să reuşească, apoi i-am spus asta şi la telefon. Duhul de pace opreşte războiul. Pacea e cea mai bună„, a declarat Gigi Becali la Pro X.